Χαμός θα γίνει με το τηλεπαιχνίδι του Squid Game του Netflix – Παίκτες διεκδικούν 4.5 εκατ. δολάρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται αυτόν τον Νοέμβριο
23 Οκτωβρίου 2023 18:12
Χαμός θα γίνει με το τηλεπαιχνίδι του Squid Game του Netflix – Παίκτες διεκδικούν 4.5 εκατ. δολάρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer για το Squid Game: The Challenge (Το Παιχνίδι του Καλαμαριού: Η Δοκιμασία), το οποίο θα παίξει τον Νοέμβριο και θα είναι το επόμενο μεγάλο τηλεπαιχνίδι της υπηρεσίας.

Το νέο trailer θέλει να σας δώσει μια νέα ματιά στα αγωνίσματα των παικτών και να σας βάλει στο κλίμα σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει την επιτυχημένη σειρά. Επίσης, θέλει να σας κλείσει ραντεβού για τον Νοέμβριο που θα κάνει πρεμιέρα και αναμένεται να τα πάει πολύ καλά, καθώς το Netflix πόνταρε πολλά σε αυτό.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πρόκειται για το πραγματικό τηλεπαιχνίδι της υπηρεσίας που βασίζεται στην δημοφιλέστερη σειράς, το Squid Game, όπου περισσότεροι από 456 άνθρωποι μάχονται για το μεγάλο έπαθλο. Οι παίκτες καλούνται να διαγωνιστούν σε διάφορα παιχνίδια και δοκιμασίες, με το μεγάλο έπαθλο να είναι 4.56 εκατομμύρια δολάρια. To Netflix έχει αναφέρει ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο εφάπαξ χρηματικό έπαθλο στην ιστορία της τηλεόρασης.

Η σύνοψη του νέου τηλεπαιχνιδιού του Netflix αναφέρει τα εξής:

Μέχρι πού θα έφταναν 456 άνθρωποι για 4,56 εκατομμύρια δολάρια; Το "Παιχνίδι του Καλαμαριού: Η Δοκιμασία", η νέα διαγωνιστική σειρά που βασίζεται στη σημαντικότερη σειρά όλων των εποχών, κάνει πρεμιέρα 22 Νοεμβρίου μόνο στο Netflix.

Παρακολουθήστε το επίσημο trailer:

 

Όλα τα παιχνίδια του θα εμπνέονται από την πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, αλλά όπως φαίνεται είχαν υπάρξει και κάποιες δυσκολίες στα γυρίσματα. Σύμφωνα με παλιότερα δημοσιεύματα υπήρξαν κάποιοι τραυματισμοί όταν οι παίκτες έπαιζαν το παιχνίδι "Red Light Green Light" (1,2,3 κόκκινο φως για εμάς), αν και το Netflix αρνήθηκε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα αυτά.

Το Squid Game: The Challenge (Το Παιχνίδι του Καλαμαριού: Η Δοκιμασία) θα παίξει στο Netflix στις 22 Νοεμβρίου.