Squid Game: Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει η 2η σεζόν στο Netflix!

Το επιβεβαίωσε ο πρωταγωνιστής της σειράς
17 Μαΐου 2024 09:50
Squid Game: Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει η 2η σεζόν στο Netflix!

Επιτέλους μάθαμε πότε περίπου θα κυκλοφορήσει η 2η σεζόν της επιτυχημένης σειράς, Squid Game. Πιο συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστής της σειράς, Lee Jung-jae, ο οποίος υποδύεται τον Seong Gi-hun, βρέθηκε στο “Disney Upfronts” για να προωθήσει τη νέα σειρά του Disney Plus με τίτλο The Acolyte και παράλληλα μίλησε και για το Squid Game.

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για τη 2η σεζόν της δημοφιλούς σόου και παρόλο που δεν αποκάλυψε καμία λεπτομέρεια, είπε στο Business Insider ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2024. Ναι, καλά διαβάσατε. Το Squid Game 2 θα γίνει διαθέσιμο στο Netflix κατά την εορταστική περίοδο. Προς το παρόν, όμως, δεν έχει επιβεβαιωθεί κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο!

Το Netflix δεν έχει σχολιάσει ακόμα τη δήλωση του Lee Jung-jae, αλλά αν είμαστε τόσο κοντά στην πρεμιέρα, κατά πάσα πιθανότητα θα μάθουμε περισσότερα μέσα στο καλοκαίρι.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η ημερομηνία αυτή «στέκει», καθώς ο co-CEO του Netflix, Ted Sarandos, είχε δηλώσει μέσα στον Απρίλιο ότι η νέα σεζόν θα καταφθάσει κάποια στιγμή μέσα στο δεύτερο μισό του 2024.

Στη 2η σεζόν του Squid Game θα δείτε διάφορα νέα πρόσωπα, όπως είναι οι Park Gyu-young (Sweet Home), Jo Yu-ri, Kang Ae-sim (Move to Heaven), Lee David (The Fortress και Svaha: The Sixth Finger), Lee Jin-uk (Miss Granny και Sweet Home), Choi Seung-hyun (Tazza: The Hidden Card και Commitment), Roh Jae-won (Missing Yoon και Ditto), Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun και Won Ji-an (D.P.).

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πρώτη ματιά στη 2η σεζόν του SQUID GAME (ΒΙΝΤΕΟ)

Φυσικά θα επιστρέψουν και αρκετά γνωστά πρόσωπα από την πρώτη σεζόν, όπως ο Lee Jung-jae ως Seong Gi-hun (Παίκτης 456), όντας κεντρικός πρωταγωνιστής που επέζησε από τα παιχνίδια και ορκίστηκε να εκθέσει τους διοργανωτές, ο Lee Byung-hun ως ο Front Man, ο μασκοφόρος αρχηγός της οργάνωσης πίσω από τα παιχνίδια, ο Wi Ha-jun ως Hwang Jun-ho, ένας ντετέκτιβ που διείσδυσε στη διοργάνωση αναζητώντας τον αδελφό του και ο Gong Yoo ως ο μυστηριώδης άνδρας με το κοστούμι που στρατολόγησε τον Gi-hun για να παίξει στο θανατηφόρο διαγωνισμό.

Το Squid Game κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2021 στο Netflix με δημιουργό τον Hwang Dong-hyuk και ήταν το απόλυτο «hit» για την υπηρεσία τότε, αφού έγινε η νούμερο 1 μη αγγλόφωνη σειρά στην ιστορία του Netflix.