Ο Rick Grimes επιστρέφει – Trailer και παράθυρο κυκλοφορίας για το The Walking Dead: The Ones Who Live

Νέο υλικό από την επερχόμενη σειρά του Rick και της Michonne
13 Οκτωβρίου 2023 00:37
Ο Rick Grimes επιστρέφει – Trailer και παράθυρο κυκλοφορίας για το The Walking Dead: The Ones Who Live

Το AMC ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της επόμενης spinoff σειράς του The Walking Dead και μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο trailer, καθώς και αρκετές εικόνες. Ο λόγος γίνεται για το The Walking Dead: The Ones Who Live με πρωταγωνιστή τον Andrew Lincoln (Rick Grimes) και την Danai Gurira (Michonne Grimes).

Το αγαπητό δίδυμο του The Walking Dead επιστρέφει με τη δική του αποκλειστική σειρά και νέα επεισόδια που θέλουν να συνεχίσουν την ιστορία τους. Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι η σειρά θα προβληθεί στο AMC αυτόν τον Φεβρουάριο.

Να σας υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι το AMC άλλαξε πρόσφατα τον τίτλο της σειράς. Αρχικά ονομαζόταν "The Walking Dead: Rick & Michonne", αλλά πλέον θα ακούει στο όνομα The Walking Dead: The Ones Who Live". Ο νέος υπότιτλος της σειράς "The Ones Who Live" αποτελεί αναφορά στις τελευταίες λέξεις που ακούγονται στο φινάλε του The Walking Dead. Συγκεκριμένα πρόκειται για μια φράση που λέει η Michonne στη Judith "We're the ones who live" (σ.σ. Εμείς είμαστε που ζούμε).

Η φράση αυτή όμως προέρχεται από πιο παλιά και την είχε πρωτοπεί ο Rick στην 5η σεζόν και συγκεκριμένα στο επεισόδιο με τίτλο "Try". Έκτοτε την έχει πει κι άλλες φορές η Michonne κατά τη διάρκεια της σειράς.

Δείτε τις νέες εικόνες από το The Walking Dead: The Ones Who Live:

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι τόσο το The Walking Dead: Dead City με τους Jeffrey Dean Morgan και Lauren Cohan και The Walking Dead: Dary Dixon με τον Norman Reedus, ανανεώθηκαν για 2η σεζόν.

Το The Walking Dead: The Ones Who Live θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2024, αλλά προς το παρόν δε γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία. Ωστόσο, μπορείτε να παρακολουθήσετε το ολοκαίνουργιο trailer μέσα από τον player που θα βρείτε παρακάτω.