Star Wars: Σταρ του “Ahsoka“ συγκινεί στο μήνυμά της για τον Ray Stevenson μετά το φινάλε

H Ivanna Sahkno τίμησε τη μνήμη του εκλιπόντα ηθοποιού
06 Οκτωβρίου 2023 12:00
Star Wars: Σταρ του “Ahsoka“ συγκινεί στο μήνυμά της για τον Ray Stevenson μετά το φινάλε

Τώρα που η σειρά Ahsoka τελείωσε μαζί της ολοκληρώθηκε και η τελευταία παράσταση του Ray Stevenson στο σύμπαν του Star Wars, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών τον περασμένο Μάιο.

Ο Stevenson υποδύθηκε τον στωικό πρώην Jedi και νυν μισθοφόρο Baylan Skoll που μαζί με την μαθητευόμενή του Shin Hati υπηρέτησαν την Morgan Elsbeth και τα σχέδια του Thrawn. Αναμφίβολα οι αντιδράσεις των Star Wars fans στα social media φανερώνουν πόσο αδυναμία είχαν στον χαρακτήρα του Skoll και πώς έγινε ένας από τους πιο λατρεμένους και μυστηριώδεις χαρακτήρες που είδε ποτέ το σύμπαν. 

Η Ivanna Sakhno που υποδύεται την Shin Hati πλάι στον Stevenson, απέτεινε φόρο τιμής στον αείμνηστο ηθοποιό που δεν πρόλαβε να δει την μεγάλη επιτυχία της σειράς, την αγάπη και τα πολύ θετικά σχόλια που έλαβε. Λίγο μετά το τέλος του 8ου επεισοδίου, η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με τους Skoll και Hati, δύο λύκοι της Σκανδιναβικής μυθολογίας, οι οποίοι αποτελούν και έμπνευση για τους χαρακτήρες αλλά συνθέτουν και ένα ευρύτερο παζλ στο lore του Star Wars. Σύμφωνα με τη σκανδιναβική μυθολογία οι δύο λύκοι κυνηγούν τον ήλιο και το φεγγάρι και αυτό ακριβώς απεικονίζει ο πίνακας που ανέβασε η Sakhno. 

Στο λιτό και συγκινητικό της "αντίο" η Sakhno έγραψε στη λεζάντα: "Για τον φίλο μου τον Ray. Για πάντα η λύκαινά σου." Μαζί της κάτω στα σχόλια ακολούθησε και το υπόλοιπο cast της σειράς, με την Rosario Dawson που υποδύεται την Ahsoka Tano, να γράφει: "Είμαι ευγνώμον που σε γνώρισα Ray. Σε ευχαριστώ που έκανες πιο βαθιά και πλούσια κάθε στιγμή. Θα εμπνέεις για πάντα.

Η Diana Lee Inosanto που παίζει την Morgan Elsbeth έγραψε επίσης: "Στη μνήμη του Ray. Μακάρι για πάντα να σε θυμόμαστε κάθε φορά που θα κοιτάμε στα άστρα". Επίσης η Natasha Liu Bordizzo (Sabine) και o Eman Esfandi (Ezra Bridger) σχολίασαν με emojis λύκου και καρδιάς. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivanna Sakhno (@ivannasakhno)

Και οι fans της σειράς με τη σειρά τους ανέβασαν το δικό τους φόρο τιμής μετά το "κύκνειο άσμα" του Ray Stevenson στην σειρά Ahsoka. Δείτε παρακάτω μερικά παό τα καλύτερα tweets: 

 

Ακούγεται ότι η Lucasfilm και Disney σκέφτονται να δώσουν συνέχεια στη σειρά Ahsoka με μια 2η σεζόν, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, λαμβάνοντας υπόψη τα αρκετά θετικά σχόλια που έλαβε. 

Στη σειρά που υπογράφει ο Filoni παίζουν οι: Rosario Dawson ως Ahsoka Tano, Eman Esfandi ως Ezra Bridger, ο Lars Mikkelsen ως Grand Admiral Thrawn, η Natasha Liu Bordizzo ως Sabine Wren και η Mary Elizabeth Winstead ως Hera Syndulla. Ο David Tennant δανείζει τη φωνή του στον Huyang, ενώ συμμετέχουν επίσης οι Ray Stevenson ως Baylan Skoll, Ivanna Sakhno ως Shin Hati και ο Hayden Christensen ως Anakin Skywalker.