Ahsoka: Αυτές είναι οι βαθμολογίες των επεισοδίων της Star Wars σειράς που έκανε πάταγο

Το φινάλε συγκεντρώνει την υψηλότερη βαθμολογία στο Rotten Tomatoes
05 Οκτωβρίου 2023 15:28
Ahsoka: Αυτές είναι οι βαθμολογίες των επεισοδίων της Star Wars σειράς που έκανε πάταγο

Το φινάλε της σειράς Ahsoka του Star Wars σύμπαντος στο Disney Plus συγκλόνισε και άνοιξε τον γαλαξία σε μέρη μυστικιστικά που ποτέ δεν είχε πάει στην 46χρονη ιστορία του. Οι αντιδράσεις σαφώς ποικίλες αλλά κυρίως θετικές όπως αποτυπώνεται και στις βαθμολογίες που συγκεντρώνει στον διασημότερο site για αυτά τα θέματα, το Rotten Tomatoes. 

Η Ahsoka Tano μαζί με τους Sabine Wren και Ezra Bridger ένωσαν τις δυνάμεις τους ενάντια σε αυτές του Thrawn, της Morgan Elsbeth, του Baylan Skoll και της Shin Hati σε μια τελική αναμέτρηση που έκανε το φινάλε να αγγίξει κινηματογραφικά Star Wars επίπεδα -όπως άλλωστε και όλη η υπόλοιπη σειρά μιας και διατήρησε ένα πολύ υψηλό επίπεδο παραγωγής και ποιότητας. 

Φαίνεται όμως πως το 8ο και τελευταίο επεισόδιο του Star Wars Ahsoka είναι ανάμεσα σε αυτά που συγκεντρώνουν την απόλυτη βαθμολογία του 100% στο Rotten Tomatoes, μαζί με το Επεισόδιο 2, Επεισόδιο 4 και Επεισόδιο 6. 

Δείτε τις βαθμολογίες όλων των επεισοδίων της Ahsoka στο RT: 

  • Episode 1: Master and Apprentice - 95% 
  • Episode 2: Toil and Trouble - 100%
  • Episode 3: Time To Fly - 84%
  • Episode 4: Fallen Jedi - 100%
  • Episode 5: Shadow Warrior - 85%
  • Episode 6: Far, Far Away - 100%
  • Episode 7: Dreams and Madness - 88%
  • Episode 8: The Jedi, The Witch and the Warlord - 100%

Παρόμοια εικόνα συναντάται και στο IMDb, όπου τα επεισόδια με τις υψηλότερες βαθμολογίες διαφέρουν λιγάκι με τα Επεισόδια 4,5,6 και 8 να συγκεντρώνουν τις τέσσερις κορυφαίες. 

Ακούγεται ότι η Lucasfilm και Disney σκέφτονται να δώσουν συνέχεια στη σειρά Ahsoka με μια 2η σεζόν, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, λαμβάνοντας υπόψη τα αρκετά θετικά σχόλια που έλαβε. 

Στη σειρά που υπογράφει ο Filoni παίζουν οι: Rosario Dawson ως Ahsoka Tano, Eman Esfandi ως Ezra Bridger, ο Lars Mikkelsen ως Grand Admiral Thrawn, η Natasha Liu Bordizzo ως Sabine Wren και η Mary Elizabeth Winstead ως Hera Syndulla. Ο David Tennant δανείζει τη φωνή του στον Huyang, ενώ συμμετέχουν επίσης οι Ray Stevenson ως Baylan Skoll, Ivanna Sakhno ως Shin Hati και ο Hayden Christensen ως Anakin Skywalker.