Star Wars φήμη: Δε θα υπάρξει 4η σεζόν του The Mandalorian

Καθώς λέγεται ότι θα μετατραπεί στην ταινία του Mandoverse δια χειρός Dave Filoni
12 Δεκεμβρίου 2023 23:52
Star Wars φήμη: Δε θα υπάρξει 4η σεζόν του The Mandalorian

Μια καυτή φήμη για το σύμπαν του Star Wars και την 4η σεζόν του The Mandalorian, που ίσως και να έχει βάση έχει ξεσπάει τα τελευταία 24ωρα. Ο γνωστός ρεπόρτερ, Jeff Sneider αποκάλυψε στο podcast "The Hot Mic" ότι δε θα υπάρξει τελικά 4η σεζόν του The Mandalorian, όπως ήταν το ασφαλές συμπέρασμα μετά το φινάλε της 3ης σεζόν. 

Ο λόγος είναι επειδή η 4η σεζόν του The Mandalorian θα αντικατασταθεί από την επερχόμενη κινηματογραφική Star Wars ταινία του "Mandoverse" που έχει αναλάβει ο Dave Filoni. Λέγεται ότι αυτή η αλλαγή στην ανάπτυξη του επόμενου κεφαλαίου του The Mandalorian επηρεάστηκε από την πρόσφατη διακοπή, που έγινε λόγω της απεργίας σεναριογράφων και ηθοποιών του Χόλιγουντ.

Να αναφέρουμε ότι ο Jon Favreau, συνδημιουργός της σειράς είχε προαναγγείλει πέρυσι ότι θα έρθει η 4η σεζόν του "Mando" μιας και το σενάριό της είχε πρακτικά ολοκληρωθεί εδώ και καιρό. Για όσους δε γνωρίζουν η Star Wars ταινία του Filoni θα αποτελέσει την κορύφωση των γεγονότων των "The Mandalorian", Book of Boba Fett και της "Ahsoka". 

Μάλιστα αναφέρει ότι η Mandoverse ταινία θα κυκλοφορήσει νωρίτερα από το "Star Wars: New Jedi Order" στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Rey της Daisy Ridley. Εκείνη η ταινία είχε φημολογηθεί ότι τα γυρίσματά της θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο του 2024, κάτι που βάσει νέων πληροφοριών του Star Wars News Net δεν αληθεύει. Το σενάριό της δεν είναι ακόμη έτοιμο και εξαιτίας της κρίσης στο Χόλιγουντ, τα γυρίσματα δεν θα ξεκινήσουν μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.