Star Wars: Το ευχαριστήριο μήνυμα του Haden Christensen για την επιστροφή του στο “Ahsoka“

Ευχαρίστησε τους Star Wars fans που τον στήριξαν και έπαιξε ξανά τον Anakin Skywalker
13 Οκτωβρίου 2023 12:25
Star Wars: Το ευχαριστήριο μήνυμα του Haden Christensen για την επιστροφή του στο “Ahsoka“

Την αγάπη και το "ευχαριστώ" στον κόσμο που τον στήριξε θέλησε να εκφράσει ο Hayden Christensen, ύστερα από την μεγαλειώδη επιστροφή του στον διττό ρόλο του Anakin Skywalker/ Darth Vader στη σειρά "Ahsoka" του Disney Plus. 

Συγκεκριμένα, οι social media λογαριασμοί τόσο του Star Wars όσο και του "Ahsoka" ανέβασαν ένα behind the scenes βίντεο όπου ο Christensen περιγράφει τι ένιωσε σε αυτή την επιστροφή του στο σύμπαν του Star Wars, η οποία είναι η δεύτερη σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά τις σκηνές του στο "Obi-Wan Kenobi". Ωστόσο, στην περίπτωση της Ahsoka ο ρόλος και η παρουσία του ήταν ακόμη πιο καθοριστικοί μιας και είδαμε σε flashback τον Anakin στην εποχή του Clone Wars, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε κάθε Star Wars fan.

Επίσης είχε και μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή ρεβάνς με την Ahsoka, μετά την αναμέτρησή τους στο Star Wars: Rebels, η οποία στην προκειμένη έλαβε χώρα εντός του World Between Worlds. "Όταν διάβασα το σενάριο για πρώτη φορά, απλά μου πήρε τα μυαλά. Είχα εκστασιαστεί που θα επέστρεφα και θα έκανα περισσότερα με τον χαρακτήρα αλλά και το ότι θα δούλευα με κόσμο τον οποίο θαυμάζω." είπε ο Κρίστενσεν. 

Θέλοντας να κρύψει τη συγκίνησή του, καθώς ήταν για δεκαετίες παραγκωνισμένος από μερίδα των fans για την ερμηνεία του ως Anakin στην prequel τριλογία, ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν και έκαναν την επιστροφή του στην "Ahsoka" πραγματικότητα. "Είναι πραγματικά απίστευτη η στήριξη που νιώθω από τους fans. Ήταν μια απίστευτη εμπειρία, είναι πολύ δύσκολο να σας το περιγράψω με λόγια." δήλωσε στο βίντεο. 

Δείτε το ευχαριστήριo μήνυμα του Haden Christensen: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Star Wars (@starwars)

 

Ακούγεται ότι η Lucasfilm και Disney σκέφτονται να δώσουν συνέχεια στη σειρά Ahsoka με μια 2η σεζόν, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, λαμβάνοντας υπόψη τα αρκετά θετικά σχόλια που έλαβε. 

Στη σειρά που υπογράφει ο Filoni παίζουν οι: Rosario Dawson ως Ahsoka Tano, Eman Esfandi ως Ezra Bridger, ο Lars Mikkelsen ως Grand Admiral Thrawn, η Natasha Liu Bordizzo ως Sabine Wren και η Mary Elizabeth Winstead ως Hera Syndulla. Ο David Tennant δανείζει τη φωνή του στον Huyang, ενώ συμμετέχουν επίσης οι Ray Stevenson ως Baylan Skoll, Ivanna Sakhno ως Shin Hati και ο Hayden Christensen ως Anakin Skywalker.