Δείτε ένα βίντεο γεμάτο δράση από την spin-off σειρά του John Wick!

Σε λίγες μέρες η πρεμιέρα
14 Σεπτεμβρίου 2023 00:47
Δείτε ένα βίντεο γεμάτο δράση από την spin-off σειρά του John Wick!

Η πρεμιέρα του The Continental: From the World of John Wick πλησιάζει και γι’ αυτό το λόγο, το Peacock κυκλοφόρησε ένα ακόμη βίντεο από την spin-off σειρά του franchise. Όχι, δεν πρόκειται για το τελικό trailer, αλλά για ένα βίντεο που θέλει να σας “ψήσει”. 

Πιο συγκεκριμένα, το βίντεο διαρκεί λίγο περισσότερο από 3 λεπτά και παρουσιάζει την εναρκτήρια σκηνή μάχης της σειράς και επικρατεί ένα χάος. Το Sneak Peek ξεκινάει στο εμβληματικό The Continetial τη δεκαετία του ‘70 στη Νέα Υόρκη, όπου βλέπουμε χαρακτήρες να μπουκάρουν μέσα στο ξενοδοχείο και να προκαλούν πανικό. 

Αναλυτικότερα, αυτό το βίντεο μάς υπενθυμίζει για ακόμη μια φορά ότι πρόκειται για μία John Wick δόση από την αρχή μέχρι το τέλος και υπόσχεται έντονη δράση, όπως μας έχουν συνηθίσει οι ταινίες τα τελευταία χρόνια. 

Παρακολουθήστε τα νέα πλάνα από τη spin-off σειρά του John Wick: 

Λίγα λόγια για το The Continental: From the World of John Wick: 

Η σύνοψη αναφέρει: 

Η σειρά αυτή των τριών επεισοδίων θα εξερευνήσει την καταγωγή του εμβληματικού ξενοδοχείου των δολοφόνων, που αποτελεί το κεντρικό κομμάτι του σύμπαντος του John Wick, μέσα από τα μάτια και τις πράξεις του νεαρού Winston Scott, ο οποίος σύρεται στην κόλαση της Νέας Υόρκης του 1970 για να αντιμετωπίσει ένα παρελθόν που νόμιζε ότι είχε αφήσει πίσω του. Ο Γουίνστον χαράζει μια θανάσιμη πορεία μέσα στον μυστηριώδη υπόκοσμο του ξενοδοχείου σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να καταλάβει το ξενοδοχείο, όπου τελικά θα καθίσει στον μελλοντικό του θρόνο. 

Το σόου θα αποτελείται από 3 επεισόδια, όπου ονομάζονται “Night 1”, “Night 2” και “Night 3” και θα έχουν διάρκεια περίπου τα 90 λεπτά. Το πρώτο επεισόδιο θα παίξει στις 22 Σεπτεμβρίου, το δεύτερο θα έρθει μία εβδομάδα μετά, δηλαδή στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ το φινάλε θα καταφθάσει στις 6 Οκτωβρίου. 

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Greg Coolidge, Kirk Ward και Shawn Simmons, ενώ τη σκηνοθεσία των επεισοδίων έχουν αναλάβει οι Albert Hughes (The Book of Eli) και Charlotte Brändström (Rings of Power, Outlander, The Witcher).

 

Το budget του κάθε επεισοδίου υπολογίζεται γύρω στα $20 εκατομμύρια, όσο δηλαδή ήταν το κόστος παραγωγής του πρώτου John Wick (συνολικά περίπου $60 εκατομμύρια για τη σειρά). Πρωταγωνιστούν επίσης και οι Katie McGrath ως The Adjudicator, Ray McKinnon ως Jenkins, Peter Greene ως Uncle Charlie, Ben Robson ως Frankie, Hubert Point-Du Jour ως Miles, Jessica Allain ως Lou, Mishel Prada ως KD και Nhung Kate ως Yen. 

Το The Continental: From the World of John Wick θα παίζει στο Amazon Prime Video από τις 22 Σεπτεμβρίου.