Stranger Things 5: Μυστηριώδες teaser από το πουθενά στα social media από το Netflix

Ξαφνικά... ζωντάνεψε η σελίδα του stranger things με ένα παράξενο βίντεο
13 Σεπτεμβρίου 2023 13:42
Stranger Things 5: Μυστηριώδες teaser από το πουθενά στα social media από το Netflix

Παρά το ότι το Χόλιγουντ έχει παραλύσει εντελώς από τις απεργιακές κινητοποιήσεις των SAG-AFTRA/WGA και ακολούθως τα συνεργεία και οι ηθοποιοί απέχουν από τα πλατό, μια από τις πιο αναμενόμενες σειρές των επόμενων ετών, το Stranger Things, έδειξε σημάδια ζωής. 

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στα social media ανήρτησε ένα μυστηριώδες teaser για το Stranger Things 5, δηλαδή την 5η σεζόν της σειράς του Netflix που γνωρίζουμε ότι θα είναι και η τελευταία. 

Το teaser μερικών δευτερολέπτων δείχνει σαν ένα κινούμενο poster από αυτά που στο παρελθόν το Stranger Things έχει κυκλοφορήσει και απεικονίζει ένα μέρος του Starcourt Mall (που έλαβε χώρα το φινάλε της 3ης σεζόν) εντελώς κατεστραμμένο. Φαίνεται πως οι πύλες του Upside Down που άνοιξε ο Vecna διέλυσαν εντελώς το παγωτατζίδικο Scoops Ahoy, που δουλεύει ο Steve του Joe Keery και η Robin της Maya Hawke. Ένα μέρος της καταστροφής του ανοίγματος του Upside Down στον κανονικό κόσμο το είδαμε στα τελευταία δευτερόλεπτα του Stranger Things 4 που έκλεισαν με ένα μεγάλο cliffhanger. 

Υπάρχει και ένα easter egg στα χαλάσματα με τον πίνακα της Robin "You Rule/ You Suck" που είχε φτιάξει για τα ραντεβού του Steve. Από την πλευρά του το Netflix κάνει ακόμη πιο πιπεράτο το tease λέγοντας ότι "κάτι γλυκό έρχεται" χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται τι. 

Με τα τωρινά δεδομένα του Χόλιγουντ μοιάζει απίθανο να είναι κάποιο τρανταχτό teaser και ίσως να πρόκειται για κάποια συνεργασία του Stranger Things. Άλλωστε μέχρι να λυθεί το θέμα των απεργιών και να καλυφθούν οι ανάγκες των σεναριογράφων και ηθοποιών, το Stranger Things 5 παραμένει στον πάγο επ'αόριστον. Ο χρόνος θα δείξει όμως τι ήθελε να πει ο ποιητής εδώ, στη συγκεκριμένη το Netflix. 

Δείτε το teaser από το Instagram του Stranger Things

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stranger Things Netflix (@strangerthingstv)

O Keery πρόσφατα είχε μιλήσει για το πώς νιώθει για το ότι τελειώνει η σειρά που τον έκανε παγκοσμίως γνωστό και εκτόξευσε την καριέρα του. 

Στα νεότερα της παραγωγής του Stranger Things 5, μάθαμε ότι η Linda Hamilton, πρωταγωνίστρια των ταινιών "Terminator" θα παίξει στη νέα σεζόν, χωρίς όμως ακόμη να γνωρίζουμε τον ρόλο της. Επίσης, ο Dan Trachtenberg, γνωστός από τις ταινίες "10 Cloverfield Lane" και "Prey", θα σκηνοθετήσει ένα από τα νέα επεισόδια.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα το Stranger Things 5 στο Netflix.