Stranger Things 5: Αποκαλύφθηκε ένας εκ των σκηνοθετών των νέων επεισοδίων

Ο Dan Trachtenberg της ταινίας “Prey“ πηγαίνει στο Hawkins
28 Ιουνίου 2023 23:41
Stranger Things 5: Αποκαλύφθηκε ένας εκ των σκηνοθετών των νέων επεισοδίων

Ένα αρκετά ικανό πρόσωπο θα καθίσει πίσω από τις κάμερες στην πολυαναμενόμενη 5η και τελευταία σεζόν του Stranger Things. Ο λόγος για τον Dan Trachtenberg, σκηνοθέτη των ταινιών "Prey" και "10 Cloverfield Lane", ο οποίος θα σκηνοθετήσει ένα από τα νέα επεισόδια του Stranger Things 5. 

Λόγω της εμπειρίας αλλά και των τίμιων δειγμάτων που έχει δείξει στη φιλμογραφία του, ο Trachtenberg φαντάζει ως ένα ικανό πρόσωπο για να αναλάβει τη σκηνοθεσία της 5ης σεζόν, η οποία απέχει πολύ από το να μάθουμε πότε περίπου θα κάνει πρεμιέρα. 

Στα νεότερα της παραγωγής του Stranger Things 5, μάθαμε ότι η Linda Hamilton, πρωταγωνίστρια των ταινιών "Terminator" θα παίξει στη νέα σεζόν, χωρίς όμως ακόμη να γνωρίζουμε τον ρόλο της. 

Πρόσφατα, ο "Lucas" η αλλιώς Caleb McLaughlin, δήλωσε ότι λόγω της απεργίας του WGA, οι σεναριογράφοι ίσως μπορέσουν να κατεβάσουν νέες ή και καλύτερες ιδέες για την 5η σεζόν και έτσι βλέπει ως θετική την καθυστέρησή της. Οι σεναριογράφοι ξεκίνησαν να γράφουν την 5η σεζόν του Stranger Things τον Αύγουστο του 2022, οπότε έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

Το Stranger Things 5 δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας για το Netflix.