Ο Joe Keery του Stranger Things μιλάει για το ότι ήρθε η ώρα να τελειώσει η σειρά

Τα όσα είπε ο “Steve Harrington“ για τη σειρά που τον έκανε ευρέως γνωστό
29 Αυγούστου 2023 00:22
Ο Joe Keery του Stranger Things μιλάει για το ότι ήρθε η ώρα να τελειώσει η σειρά

Άλλος ένας πρωταγωνιστής της σειράς "Stranger Things" εμφανίστηκε έτοιμος να αποχαιρετήσει τη σειρά που τον έκανε ευρέως γνωστό. Αναφερόμαστε αυτή τη φορά στον Joe Keery, που υποδύεται τον Steve Harrington από την τσακαλοπαρέα του Hawkins, η οποία θα πει οριστικά αντίο με την 5η και τελευταία σεζόν -όποτε κι αν αυτή έρθει μιας και η απεργία των ηθοποιών του Χόλιγουντ κρατάει πίσω την παραγωγή. 

O Keery είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη στο WWD πριν την απεργία του SAG-AFTRA/WGA, η οποία δημοσιεύτηκε τώρα και αποκαλύπτει τα συναισθήματά του για το φινάλε του Stranger Things, το οποίο θεωρεί ότι "ήρθε η ώρα του". 

"Αισθάνομαι ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή. Δεν θα είναι εύκολο το τέλος. Θέλω να πω, χρωστάω ολόκληρη την καριέρα μου στο ότι συμμετείχα σε αυτή την σειρά και όλες οι ευκαιρίες που είχα από τότε είναι εξαιτίας αυτής της σειράς. Οπότε είναι πολύ περίπλοκο. Υπάρχει μια αίσθηση ανακούφισης, υπάρχει μια αίσθηση θλίψης. Υποθέτω ότι ο στόχος μου είναι να το απολαύσω όσο περισσότερο μπορώ όσο το κάνουμε και να μην θεωρήσω τίποτα από αυτά δεδομένο, επειδή ήταν μια καταπληκτική διαδρομή με τόσο σπουδαίους ανθρώπους. Και μετά, όταν τελειώσει, να προχωρήσω παρακάτω και να προσπαθήσω να κρατήσω τη χαρά που είχαμε όταν το κάναμε....Το καθετί έχει μια αρχή, μια μέση και ένα τέλος. Θα είναι ωραίο να έχουμε και το τέλος αυτού".

H Millie Bobby Brown, που υποδύεται την Eleven, δήλωσε τα εξής πρόσφατα για το πώς νιώθει που τελειώνει το Stranger Things: 

Νομίζω ότι είμαι έτοιμη (εννοεί που τελειώνει η σειρά). Ήταν ένας τεράστιος παράγοντας στη ζωή μου. Είναι λες και αποφοιτώ από το γυμνάσιο. Είναι σαν το τελευταίο έτος. Είσαι έτοιμη να προχωρήσεις και να ανθίσεις και είσαι ευγνώμον για τον χρόνο που είχες, αλλά ήρθε η ώρα να δημιουργήσεις το δικό σου μήνυμα και να ζήσεις τη δική σου ζωή.

Οι δημιουργοί της σειράς, Matt και Ross Duffer δήλωσαν ότι ο Will του Noah Schnapp θα είναι και πάλι το επίκεντρο της ιστορίας. "Ο Will βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο. Αυτή η συναισθηματική πορεία του είναι αυτό που ελπίζουμε ότι θα συνδέσει όλη τη σειρά. Ο Will έχει συνηθίσει να είναι ο νέος, ο εσωστρεφής, αυτός που προστατεύεται. Οπότε κομμάτι του ταξιδιού του, δεν είναι μόνο η σεξουαλικότητα - είναι ο Will που έρχεται σε επαφή με τον εαυτό του ως νεαρός άνδρας." δήλωσαν μεταξύ άλλων. 

Στα νεότερα της παραγωγής του Stranger Things 5, μάθαμε ότι η Linda Hamilton, πρωταγωνίστρια των ταινιών "Terminator" θα παίξει στη νέα σεζόν, χωρίς όμως ακόμη να γνωρίζουμε τον ρόλο της. Επίσης, ο Dan Trachtenberg, γνωστός από τις ταινίες "10 Cloverfield Lane" και "Prey", θα σκηνοθετήσει ένα από τα νέα επεισόδια.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα το Stranger Things 5 στο Netflix.