Stranger Things 5: Σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρξει χρονικό άλμα όταν επιστρέψει η σειρά

Ο David Harbour aka “Jim Hopper“ δίνει νέες πληροφορίες
21 Αυγούστου 2023 17:06
Stranger Things 5: Σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρξει χρονικό άλμα όταν επιστρέψει η σειρά

Ένα από τα στοιχεία της 5ης σεζόν του Stranger Things επιβεβαιώθηκε πρακτικά και από έναν εκ των σταρ της σειράς του Netflix. Ο λόγος για τον David Harbour, που υποδύεται τον Jim Hopper και θετό πατέρα της Eleven, ο οποίος σε νέα του συνέντευξη στο Happy Sad Confused Podcast αναφέρθηκε εμμέσως στο γεγονός ότι το Stranger Things 5 δε θα συνεχίσει ακριβώς από εκεί που σταμάτησε το συγκλονιστικό φινάλε του Stranger Things 4, αλλά κάποιο καιρό μετά

Στο χρονικό άλμα αυτό άλλωστε είχαν αναφερθεί παλιότερα και οι αδερφοί Duffer, οι οποίοι το θεώρησαν απαραίτητο λόγω και του γεγονότος ότι το νεαρό cast της σειράς μόνο...νεαρό δεν είναι πλέον για να υποδύεται μαθητές λυκείου. Ειδικά όταν θα επιστρέψει η τσακαλοπαρέα του Hawkins στο πλατό θα έχει περάσει κι άλλος χρόνος και θα φαίνονται ακόμη μεγαλύτεροι όλους τους. Ακόμη είναι άγνωστο το πότε θα ξαναπατήσουν στο πλατό για τα γυρίσματα του τελευταίου κύκλου. Στο πλαίσιο της συνέντευξής του o Ηarbour δήλωσε: 

"Πριν από την απεργία, μας έστελναν σενάρια. Ήταν καταπληκτικά, ως συνήθως. Συνεχίζουν να ξεπερνούν τους εαυτούς τους, αυτοί οι σεναριογράφοι που βρίσκονται τώρα σε απεργιακή κινητοποίηση, που ονομάζονται αδελφοί Duffer. Είναι και ένα φοβερό εγχείρημα. Τα σκηνικά και τα πράγματα στα σενάρια που είδαμε είναι μεγαλύτερα από οτιδήποτε έχουμε κάνει στο παρελθόν." είπε ο Harbour και συνέχισε: 

"Πρέπει να φανταστείτε από πού ξεκινάει, μετά από εκεί που τελείωσε η 4η σεζόν, όταν μας βλέπετε σε εκείνο το λόφο να κοιτάμε τη στάχτη και τον καπνό, τις φωτιές. Και θα ξεκινήσουμε κάπου μετά από αυτό, οπότε πρέπει να φανταστείτε ότι ο κόσμος είναι ένα διαφορετικό μέρος. Είναι σπουδαίο, θα πάρει λίγο χρόνο να γυριστεί, πράγμα που θα είναι δύσκολο, αφού δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε ακόμα, αλλά είναι αυτό που είναι".

H Millie Bobby Brown δήλωσε τα εξής πρόσφατα για το πώς νιώθει που τελειώνει το Stranger Things: 

Νομίζω ότι είμαι έτοιμη (εννοεί που τελειώνει η σειρά). Ήταν ένας τεράστιος παράγοντας στη ζωή μου. Είναι λες και αποφοιτώ από το γυμνάσιο. Είναι σαν το τελευταίο έτος. Είσαι έτοιμη να προχωρήσεις και να ανθίσεις και είσαι ευγνώμον για τον χρόνο που είχες, αλλά ήρθε η ώρα να δημιουργήσεις το δικό σου μήνυμα και να ζήσεις τη δική σου ζωή.

Οι δημιουργοί της σειράς, Matt και Ross Duffer μίλησαν πρόσφατα για το Stranger Things 5 και δήλωσαν ότι ο Will του Noah Schnapp θα είναι και πάλι το επίκεντρο της ιστορίας. "Ο Will βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο. Αυτή η συναισθηματική πορεία του είναι αυτό που ελπίζουμε ότι θα συνδέσει όλη τη σειρά. Ο Will έχει συνηθίσει να είναι ο νέος, ο εσωστρεφής, αυτός που προστατεύεται. Οπότε κομμάτι του ταξιδιού του, δεν είναι μόνο η σεξουαλικότητα - είναι ο Will που έρχεται σε επαφή με τον εαυτό του ως νεαρός άνδρας." δήλωσαν μεταξύ άλλων. 

Στα νεότερα της παραγωγής του Stranger Things 5, μάθαμε ότι η Linda Hamilton, πρωταγωνίστρια των ταινιών "Terminator" θα παίξει στη νέα σεζόν, χωρίς όμως ακόμη να γνωρίζουμε τον ρόλο της. Επίσης, ο Dan Trachtenberg, γνωστός από τις ταινίες "10 Cloverfield Lane" και "Prey", θα σκηνοθετήσει ένα από τα νέα επεισόδια.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα το Stranger Things 5 στο Netflix.