Μάθαμε ήδη μια σημαντική πληροφορία για το Stranger Things 5 από τους δημιουργούς

Οι Duffer Brothers αποκαλύπτουν κάτι το αναπόφευκτο στην τελευταία σεζόν της σειράς
09 Ιουνίου 2022 15:40
Μάθαμε ήδη μια σημαντική πληροφορία για το Stranger Things 5 από τους δημιουργούς

Μετά την σαρωτική πρεμιέρα του Vol. 1 της 4ης σεζόν του Stranger Things, όλος ο κόσμος περιμένει με αγωνία να δει τι θα γίνει στο Vol. 2 που αποτελείται από δύο τεραστίων διαστάσεων επεισόδια. 

Συγκεκριμένα η διάρκειά τους συγκρίνεται με αυτές ολόκληρων ταινιών αφού το επεισόδιο 8 θα έχει διάρκεια 1 ώρα και 25 λεπτά, ενώ το 9ο και τελευταίο θα διαρκεί 2 ώρες και 19 λεπτά -αντί για 2:30 ώρες που αρχικά είχε ακουστεί. 

Αν και ήδη γνωρίζουμε ότι το Stranger Things θα ολοκληρώσει την ιστορία του στην 5η και τελευταία σεζόν, οι δημιουργοί Duffer Brothers μίλησαν για αυτό στο TV Line αποκαλύπτοντας τις πρώτες πληροφορίες. 

Ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο που έγινε γνωστό είναι πως το Stranger Things 5 θα κάνει ένα αναμενόμενο αλλά και μάλλον αναγκαστικό χρονικό άλμα, δεδομένου του πόσο πολύ μεγάλωσαν άλλωστε οι -άλλοτε- νεαροί πρωταγωνιστές του: 

"Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε άλμα στο χρόνο. Ιδανικά θα είχαμε γυρίσει τις σεζόν 4 και 5 διαδοχικά αλλά δεν έγινε εφικτό. Αυτά όλα θα τα συζητήσουμε με την σεναριογραφική ομάδα. Είτε το πιστεύετε είτε όχι ακόμη δουλεύουμε στην 4η σεζόν. Προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε τα δύο τελευταία επεισόδια επειδή είναι τεράστια. 

Ο Matt Duffer αναφέρει μάλιστα ότι "δεν είμαστε σίγουροι καν ακόμη για το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα" αναφορά με την 5η σεζόν. 

Η επίσημη σύνοψη του 4ου κύκλου αναφέρει:

Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine που υποδύεται ξανά τον Dr. Martin Brenner, και οι Priah FergusonCara Buono και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast.

Στις νέες προσθήκες έχουμε επίσης τον Robert Englund, που θα υποδυθεί τον Victor Creel και τον Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως "Jaqen H'ghar" στο Game of Thrones, μαζί με μερικά ακόμη νέα πρόσωπα.

Το Vol. 1 του Stranger Things 4 ήδη είναι διαθέσιμο στο Netflix (7 επεισόδια), ενώ το "Vol.2" (2 επεισόδια-ταινίες) την 1η Ιουλίου.