Η 7η σεζόν του Rick and Morty αποκαλύπτεται και έρχεται σύντομα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την επόμενη εβδομάδα θα μάθουμε πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα
16 Αυγούστου 2023 19:43
Η 7η σεζόν του Rick and Morty αποκαλύπτεται και έρχεται σύντομα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις επόμενες ημέρες θα μάθουμε την ημερομηνία πρεμιέρας για την πολυπόθητη 7η σεζόν του Rick and Morty. Πιο συγκεκριμένα, η Adult Swim ανακοίνωσε μέσα από ένα ολοκαίνουργιο βίντεο, ότι η ημερομηνία θα αποκαλυφθεί την επόμενη εβδομάδα.

Η εταιρία δημοσίευσε και ένα ολοκαίνουργιο teaser βίντεο στα X και Instagram που επικεντρώνεται σχεδόν αποκλειστικά στον έναν από τους δύο κεντρικούς χαρακτήρες της σειράς, στον Rick Sanchez. Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής είναι ελάχιστες για την 7η σεζόν αλλά αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι θα εστιάσει στη διαμάχη μεταξύ του Rick C-137 και του Rick Prime.

Η νέα σεζόν πρόκειται να κάνει πρεμιέρα αυτό το φθινόπωρο και σε λίγες μέρες όπως είπαμε και παραπάνω θα μάθουμε το πότε ακριβώς. Παρακολουθήστε το νέο teaser της 7ης σεζόν παρακάτω:

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η 7η σεζόν του Rick and Morty είναι η πρώτη σεζόν στην οποία ο συνδημιουργός, Justin Roiland δεν εμπλέκεται σε αυτήν μετά την απόλυσή του από την Adult Swim. Εκείνος υποδυόταν αρκετούς χαρακτήρες στη σειρά και πλέον θα ακούσετε άλλες φωνές. Η εταιρία παραγωγής έχει φέρει ένα νέο cast για να δώσει τη φωνή τους.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.