Angus Cloud: Η συγκινητική ανάρτηση της Zendaya στο Instagram για τον χαμό του ηθοποιού

Tο cast του Euphoria αποχαιρέτησε τον συμπρωταγωνιστή του
02 Αυγούστου 2023 16:33
Angus Cloud: Η συγκινητική ανάρτηση της Zendaya στο Instagram για τον χαμό του ηθοποιού

Το σοκ είναι ακόμη νωπό στο Χόλιγουντ από τον ξαφνικό θάνατο του Angus Cloud (Άνγκους Κλάουντ), πρωταγωνιστή της σειράς "Euphoria" του HBO, σε ηλικία μόλις 25 ετών. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γνωστοποιηθεί επίσημα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες των ξένων μέσων, όπως το TMZ, λένε πώς υπάρχουν ενδείξεις για υπερβολική δόση. 

Θλίψη σκόρπισε όχι μόνο στους fans αλλά και στους συμπρωταγωνιστές και φίλους του στην πολυβραβευμένη σειρά του HBO και μέσα από αναρτήσεις τους στα social media θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν. Η πρωταγωνίστρια του Euphoria, Zendaya, ήταν μία από αυτούς που είπε το "αντίο" της στον Cloud δημόσια μέσα από το Instagram της που αριθμεί πάνω από 184 εκατομμύρια followers

Το αντίο του cast του Euphoria στον Angus Cloud

Η Zendaya συνόδευσε την ανάρτησή της με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Angus Cloud και στη λεζάντα έγραψε τα εξής: "Τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψουν την απέραντη ομορφιά του Άνγκους. Είμαι τόσο ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω, να τον αποκαλώ αδελφό μου, να βλέπω τα ζεστά ευγενικά του μάτια και το λαμπερό χαμόγελο ή να ακούω το μεταδοτικό του γέλιο (Χαμογελώ τώρα και μόνο που το σκέφτομαι). Ξέρω ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν συχνά αυτή την έκφραση όταν μιλούν για ανθρώπους που αγαπούν: ότι "μπορούσαν να φωτίσουν οποιοδήποτε δωμάτιο έμπαιναν". Επιτρέψτε μου να σας πως φίλοι μου, πως ναι, ήταν ο καλύτερος σε αυτό. Θα ήθελα να τον θυμάμαι έτσι. Για όλο το απέραντο φως, την αγάπη και τη χαρά που πάντα κατάφερνε να μας δίνει. Θα θυμάμαι κάθε στιγμή του"

Μέχρι αυτή την ώρα έχει ξεπεράσει τα 11.5 εκατομμύρια likes. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Και η "Cassie Howard" του Euphoria, δηλαδή η ηθοποιός Sydney Sweeney είπε το στερνό αντίο στον φίλο και συνάδελφό της, με μερικές από τις καλύτερες και πιο ζεστές στιγμές που πέρασαν μαζί στα γυρίσματα των δύο σεζόν της σειράς. Στο post της στο Instagram έγραψε τα εξής: 

Angus ήσουν μεγάλη ψυχή, με την πιο ευγενική καρδιά, και γέμιζες κάθε δωμάτιο με γέλιο. Αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έπρεπε ποτέ να δημοσιεύσω, και παλεύω να βρω όλες τις λέξεις. Θα μας λείψεις περισσότερο από όσο νομίζεις, αλλά είμαι τόσο ευλογημένη που σε γνώρισα σε αυτή τη ζωή, και είμαι σίγουρη ότι όλοι όσοι σε γνώρισαν αισθάνονται το ίδιο. Αυτή η στενοχώρια είναι αληθινή και μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε μια ακόμη αγκαλιά και να τρέχαμε μέχρι το 711. Όλη μου η αγάπη είναι μαζί σου.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Στη σειρά του HBO ο Fezco είχε και έναν μικρό αδερφό τον "Ashtray" που τον υποδύεται ο νεαρός Javon "Wanna" Walton. Ο 17χρονος συμπρωταγωνιστής του είπε και αυτός το δικό του αντίο στον "αδερφό" του μέσα από το Instagram του, εκεί όπου μετράει πάνω από 5 εκατομμύρια ακόλουθους. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Javon "Wanna" Walton (@onwardwanna)

Και ο Colman Domingo που στη σειρά υποδύεται τον "Ali" έγραψε μερικά συγκινητικά λόγια για τον Angus Cloud, ενώ έκανε και μια σχετική ανάρτηση στο Instagram του. "Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο αυθεντικός, πρωτότυπος και γλυκός. Το λάτρεψα αυτό το παιδί. Πάντα χαμογελάει. Ελπίζω αυτή η ευαίσθητη ψυχή να αναπαύεται. Προσέξτε τους αγαπημένους σας. Βεβαιωθείτε για αυτούς." έγραψε χαρακτηριστικά. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Colman Domingo (@kingofbingo)

Λίγα λόγια για τον Angus Cloud

O Angus Cloud έγινε γνωστός για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην πολυβραβευμένη σειρά "Euphoria" του ΗΒΟ. Μάλιστα, το τμήμα casting του HBO τον ανακάλυψε την ώρα που εργαζόταν ως σερβιτόρος σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης, χωρίς να έχει προηγούμενη υποκριτική εμπειρία. Από το 2019 έως το 2022, υποδυόταν τον "Fez" (ή Fezco) έναν έμπορο ναρκωτικών με "χρυσή" καρδιά, ο οποίος προσπαθούσε να προστατεύσει τη φίλη του Rue Bennet, την οποία υποδύεται η Zendaya). Στη 2η σεζόν, ανέπτυξε μια δυνατή σχέση με τη Lexi (Maude Apatow) και αγαπήθηκε ακόμη περισσότερο από τους fans.

Επίσης, είχε παίξει στις ταινίες "The Line" με τον Alex Wolff και "North Hollywood" ενώ στην σύντομη καριέρα του έκανε εμφανίσεις σε μουσικά βίντεο καλλιτεχνών όπως οι Becky G, Karol G και Juice WRLD. Το 2022 έγινε το πρόσωπο του αρώματος "Polo" της Ralph Lauren. Θεωρούνταν ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του Χόλιγουντ.