Υπάρχει ακόμα ελπίδα λέει το νέο βίντεο του The Walking Dead: Daryl Dixon

Σε έναν κόσμο που έχει διαλυθεί…
31 Ιουλίου 2023 19:36
Υπάρχει ακόμα ελπίδα λέει το νέο βίντεο του The Walking Dead: Daryl Dixon

Το AMC κυκλοφόρησε ακόμη ένα βίντεο-teaser για την 1η σεζόν του The Walking Dead: Daryl Dixon, το οποίο θα συνεχίσει το γνωστό και επιτυχημένο σύμπαν του AMC, και θέλει να φέρει μια νέα πνοή. Άλλωστε, υπάρχει ακόμα ελπίδα, όπως γράφει η λεζάντα του βίντεο που ανέβηκε στα επίσημα social media του “TWD”.

Που βρίσκεται ο Daryl του Norman Reedus σε αυτή τη σειρά; Εκείνος βρίσκεται σε μία «σπασμένη» Γαλλία που είναι γεμάτο από ζόμπι. Όπως έχουμε δει από προηγούμενα trailers, κάποιες Καλόγριες έχουν «απαγάγει» μάλλον τον χαρακτήρα και φαίνεται ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ιστορία.

Ο κεντρικός σκοπός του Daryl είναι να βρει τον τρόπο για να φύγει από την Γαλλία και να επιστρέψει στο σπίτι του. Αξίζει να αναφερθεί, ότι η σειρά έχει λάβει ήδη το πράσινο φως για 2η σεζόν.

Η περιγραφή της σειράς λέει:

Το The Walking Dead: Daryl Dixon ακολουθεί το ταξίδι του σε μια «σπασμένη» αλλά ανθεκτική Γαλλία, καθώς ελπίζει να βρει έναν τρόπο να επιστρέψει στο σπίτι του. Καθώς κάνει το ταξίδι, όμως, οι συνδέσεις που δημιουργεί στην πορεία περιπλέκουν τα σχέδιά του.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Clémence Poésy, Adam Nagaitis, Anne Charrier, Eriq Ebouaney, Laika Blanc Francard, Romain Levi και Louis Puech Scigliuzzi, ενώ στην παραγωγή βρίσκεται ο «πατέρας» του The Walking Dead, Scott M. Gimple, καθώς και οι David Zabel, Norman Reedus, Greg Nicotero, Angela Kang, Brian Bockrath και Daniel Percival. Το σόου επιβλέπει ο David Zabel.

Το The Walking Dead: Daryl Dixon θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου στο AMC.