Gen V: Ακόμη πιο ξέφρενη δείχνει η spinoff σειρά του The Boys στο πρώτο trailer

Αυτό το πανεπιστήμιο για “Supes“ δεν είναι ακριβώς αυτό που θα περιμένατε
25 Ιουλίου 2023 23:58
Gen V: Ακόμη πιο ξέφρενη δείχνει η spinoff σειρά του The Boys στο πρώτο trailer

Ακόμη πιο βίαιη, ακόμη πιο τρελή και ακόμη πιο ξέφρενη δείχνει η σειρά "Gen V", που αποτελεί spinoff του "The Boys", της άκρως επιτυχημένης σειράς της Amazon, στο πρώτο χορταστικό teaser trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα. 

Εκεί όπου οι "Seven" της Vaught ήταν το επίκεντρο του The Boys, τώρα μεταφερόμαστε στο Πανεπιστήμιο Godolkin εκεί όπου εκπαιδεύονται νέες γενιές "σούπερ ηρώων" από την αδίστακτη εταιρία-κολοσσό για να γίνουν οι "Supes" του μέλλοντος. Αν το ύφος της θυμίζει κάτι με X-Men που συναντά το "Euphoria" τότε πέφτετε μέσα μιας και αυτή την περιγραφή έδωσαν παλιότερα οι συντελεστές της. 

Τώρα αν αυτή ατίθαση πλευρά του σύμπαντος κρύβει συνδέσεις με την επίσης πολυαναμενόμενη 4η σεζόν του The Boys δεν το γνωρίζουμε ακόμη, αν και θα εμφανιστούν -όπως αποκαλύπτει το trailer- γνωστά πρόσωπα, όπως ο A-Train. Βέβαια, να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι λόγω της απεργίας των σεναριογράφων και ηθοποιών του Χόλιγουντ, η 4η σεζόν του The Boys θα καθυστερήσει επ'αόριστον έως ότου γίνει συμφωνία. 

Δείτε το επίσημο teaser trailer του Gen V

Ο Craig Rosenberg υπογράφει τη δημιουργία της σειράς μαζί με τον showrunner του The Boys, τον Eric Kripke. Πρωταγωνιστούν οι: Jaz SinclairChance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas, Marco Pigossi, Clancy Brown, Alexander Calvert και Jason Ritter. Φυσικά κι άλλα γνώριμα πρόσωπα του The Boys όπως ο A-Train (Jessie T. Usher), Colby Minifie και P.J. Byrne θα κάνουν guest εμφανίσεις. 

Η επίσημη σύνοψη του Gen V αναφέρει: Καλώς ήρθατε στο Πανεπιστήμιο Godolkin, έναν ασφαλή χώρο για να αναπτυχθείτε. Αυτή είναι η πρώτη σας ματιά στο GEN V, την spin-off σειρά κολλεγιακή σειρά του The Boys που φτάνει στο Prime Video το 2023. Πρωταγωνιστούν οι Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas, Marco Pigossi, Clancy Brown, Alexander Calvert και Jason Ritter. Επίσης, με guest εμφανίσεις από τους Jessie T. Usher, Colby Minifie και P.J. Byrne που επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους από το The Boys.

Το Gen V θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Σεπτεμβρίου του 2023 αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.