Νέα ματιά στη spin-off σειρά του John Wick με Colin Woodell και Mel Gibson

Μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα
25 Ιουλίου 2023 15:31
Νέα ματιά στη spin-off σειρά του John Wick με Colin Woodell και Mel Gibson

Το John Wick: Chapter 4 κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες στους κινηματογράφους και γνώρισε πολύ μεγάλη εμπορική επιτυχία, ενώ αγαπήθηκε και από τους περισσότερους fans της σειράς. Η Lionsgate ετοιμάζεται να μεγαλώσει κι άλλο το franchise με το The Continental: From the World of John Wick, μία spin-off τηλεοπτική σειρά που θα λαμβάνει χώρα σε τρεις νύχτες.

Το σόου θα αποτελείται από 3 επεισόδια, όπου ονομάζονται “Night 1”, “Night 2” και “Night 3” και θα έχουν διάρκεια περίπου τα 90 λεπτά. Το πρώτο επεισόδιο θα παίξει στις 22 Σεπτεμβρίου, το δεύτερο θα έρθει μία εβδομάδα μετά, δηλαδή στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ το φινάλε θα καταφθάσει στις 6 Οκτωβρίου.

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν νέες πληροφορίες για το The Continental, καθώς και μερικές ολοκαίνουργιες φωτογραφίες. Το αποκλειστικό έχει το Collider. Το The Continental θα λαμβάνει χώρα δεκαετίες πριν από τα γεγονότα του πρώτου John Wick και πρόκειται να σας διηγηθεί την ιστορία για το πως ο χαρακτήρας του Ian McShane, ο Winston Scott, τον οποίο θα υποδύεται ο Colin Woodell, έγινε θυρωρός του The Continental, που λειτουργεί ως ένα καταφύγιο για δολοφόνους και εγκληματίες.

Η ιστορία θα μας μεταφέρει στα μέσα των '70s με αρκετά πραγματικά γεγονότα να επηρεάζουν το συνολικό story του The Continental. Εκτός από τον Woodell, θα δείτε και τον Mel Gibson στο ρόλο του Cormac.

Δείτε νέες εικόνες από τη σειρά του John Wick:

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Greg Coolidge, Kirk Ward και Shawn Simmons, ενώ τη σκηνοθεσία των επεισοδίων έχουν αναλάβει οι Albert Hughes (The Book of Eli) και Charlotte Brändström (Rings of Power, Outlander, The Witcher).

Η σύνοψη αναφέρει:

Η σειρά αυτή των τριών επεισοδίων θα εξερευνήσει την καταγωγή του εμβληματικού ξενοδοχείου των δολοφόνων, που αποτελεί το κεντρικό κομμάτι του σύμπαντος του John Wick, μέσα από τα μάτια και τις πράξεις του νεαρού Winston Scott, ο οποίος σύρεται στην κόλαση της Νέας Υόρκης του 1970 για να αντιμετωπίσει ένα παρελθόν που νόμιζε ότι είχε αφήσει πίσω του. Ο Γουίνστον χαράζει μια θανάσιμη πορεία μέσα στον μυστηριώδη υπόκοσμο του ξενοδοχείου σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να καταλάβει το ξενοδοχείο, όπου τελικά θα καθίσει στον μελλοντικό του θρόνο.

Το budget του κάθε επεισοδίου υπολογίζεται γύρω στα $20 εκατομμύρια, όσο δηλαδή ήταν το κόστος παραγωγής του πρώτου John Wick (συνολικά περίπου $60 εκατομμύρια για τη σειρά). Πρωταγωνιστούν επίσης και οι Katie McGrath ως The Adjudicator, Ray McKinnon ως Jenkins, Peter Greene ως Uncle Charlie, Ben Robson ως Frankie, Hubert Point-Du Jour ως Miles, Jessica Allain ως Lou, Mishel Prada ως KD και Nhung Kate ως Yen.

Το The Continental: From the World of John Wick θα παίζει στο Amazon Prime Video από τις 22 Σεπτεμβρίου.

Tags: