The Witcher Σεζόν 3: Το Netflix σάς δίνει τη δυνατότητα να δείτε το 1ο επεισόδιο του 2ου τόμου νωρίτερα

Μέσα από ένα ειδικό site
24 Ιουλίου 2023 16:38
The Witcher Σεζόν 3: Το Netflix σάς δίνει τη δυνατότητα να δείτε το 1ο επεισόδιο του 2ου τόμου νωρίτερα

Ανυπομονείτε για την πρεμιέρα του 2ου τόμου της 3ης σεζόν του The Witcher; Τότε να σας πούμε ότι έχετε τη δυνατότητα για να δείτε το 1ο επεισόδιο πριν από όλους μέσα από ένα ειδικό event που θα πραγματοποιήσει το Netflix.

Η streaming υπηρεσία ετοίμασε ένα ειδικό site που θα πραγματοποιήσει ένα “Exclusive fan event” για τον 2ο τόμο της 3ης σεζόν της σειράς, το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουλίου. Σύμφωνα με το Netflix, μόλις κάνετε την εγγραφή σας, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε το πρώτο επεισόδιο του “Volume 2” πριν από όλους.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε αυτό το site και να δηλώσετε συμμετοχή. Αξίζει να αναφερθεί, ότι το επεισόδιο θα προβάλλεται ζωντανά, επομένως εάν δεν είστε στην ώρα σας εκεί, τότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την επίσημη πρεμιέρα όπως όλος ο κόσμος. Όσοι δουν το επεισόδιο live θα λάβουν μέρος και σε ένα ειδικό κουίζ.

Το επεισόδιο θα προβληθεί στις 26 Ιουλίου στις 3:00 π.μ. ώρα Ελλάδος.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, ο Henry Cavill αποχωρεί από τον ρόλο του Geralt of Rivia αμέσως μετά το φινάλε της 3ης σεζόν και τα ηνία του ρόλου θα πάνε στον Liam Hemsworth. Ο Βρετανός ηθοποιός λατρεύτηκε από εκατομμύρια κόσμο και μένει να δούμε πως θα δώσει τη σκυτάλη μετά στον Hemsworth στην 4η και 5η σεζόν, οι οποίες έχουν ήδη πάρει το πράσινο φως και πρόκειται να γυριστούν σχεδόν παράλληλα.

Η περίληψη της 3ης σεζόν του The Witcher αναφέρει:

Καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα θηρία της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt παίρνει την Ciri (Freya Allan) για να την κρύψει, αποφασισμένος να προστατέψει τη νεοσύστατη οικογένειά του από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν. Η Yennefer (Anya Chalotra), στην οποία έχει ανατεθεί η μαγική εκπαίδευση της Ciri, τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, όπου ελπίζουν να ανακαλύψουν περισσότερα για τις ανεκμετάλλευτες δυνάμεις του κοριτσιού - και αντί γι' αυτό, ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας. Πρέπει να αντεπιτεθούν, να θέσουν τα πάντα σε κίνδυνο ή να ρισκάρουν να χάσουν ο ένας τον άλλον για πάντα.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Henry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra, Mimi Ndiweni, Eamon Farren, MyAnna Buring, Wilson Mbomio, Anna Shaffer, Joey Batey, Royce Pierreson, Tom Canton και άλλοι.

Ο 2ος τόμος της 3ης σεζόν του The Witcher θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Ιουλίου.