Χελωνονιντζάκια: Η θρυλική σειρά που μεγάλωσε γενιές και γενιές έρχεται στο Nickelodeon!

Πήρε τα δικαιώματα το γνωστό δίκτυο
21 Ιουλίου 2023 15:33
Χελωνονιντζάκια: Η θρυλική σειρά που μεγάλωσε γενιές και γενιές έρχεται στο Nickelodeon!

Μέσα από το San Diego Comic-Con, η Paramount Pictures και η Nickelodeon ανακοίνωσαν ότι η θρυλική σειρά cartoon, Teenage Mutant Ninja Turtles (Χελωνονιντζάκια), πρόκειται να παίξει στο γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο πολύ σύντομα. Η Nickelodeon εξασφάλισε τα δικαιώματα για την παγκόσμια διανομή της σειράς.

Η εταιρία δήλωσε ότι η εμβληματική σειρά που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές με τα Χελωνονιντζάκια Donatello, Leonardo, Michelangelo και Raphael έρχονται στο δίκτυό της και με τα 193 επεισόδια που είχαν κυκλοφορήσει και τα 9 χρόνια που ήταν στον αέρα.

Τα ευχάριστα νέα είναι ότι η σειρά θα κάνει ντεμπούτο στο Nickelodeon σε μερικές ημέρες όσον αφορά την αγορά της Αμερικής, ενώ αργότερα θα έρθει σε ψηφιακές πλατφόρμες και τα κανάλια του Nickelodeon σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα φτάσουν και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το Wikipedia, τα Χελωνονιντζάκια είναι φανταστική ομάδα τεσσάρων μεταλλαγμένων χελωνών, που προπονούνται από έναν ανθρωπόμορφο αρουραίο, τον Δάσκαλο Splinter, στην ιαπωνική πολεμική τέχνη Ninjutsu.

Από το σπίτι τους, στους υπονόμους της Νέας Υόρκης, πολεμούν ασήμαντους εγκληματίες, δαιμονικούς μεγαλομανείς και εξωγήινους εισβολείς, παραμένοντας απομονωμένοι από την υπόλοιπη κοινωνία. Οι χαρακτήρες αρχικά εμφανίστηκαν σε περιοδικά κόμικς πριν δοθεί η άδεια για παραγωγή παιχνιδιών, κινουμένων σχεδίων και κινηματογραφικής προσαρμογής. Κατά την διάρκεια της κορύφωσης της δημοτικότητάς τους, στα τέλη της δεκαετίας του '80 και αρχές της δεκαετίας του '90, απέκτησαν μεγάλη επιτυχία και δόξα.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι το Nichelodeon υπάρχει κανονικά και στο COSMOTE TV. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.