Το πρώτο χειριστήριο που μυρίζει σαν πίτσα είναι γεγονός και μπορείτε να το κερδίσετε

To Xbox πρωτοπορεί για τους λάτρεις της πίτσας
24 Ιουλίου 2023 20:00
Το πρώτο χειριστήριο που μυρίζει σαν πίτσα είναι γεγονός και μπορείτε να το κερδίσετε

Ζούμε στο 2023 και κάποιες φορές η pop κουλτούρα αγγίζει "ταβάνι" και αυτή η είδηση είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις, καθώς είναι γεγονός το πρώτο χειριστήριο με άρωμα πίτσας! 

Αυτό το χειριστήριο το κατασκευάζει η Microsoft και είναι ένα ιδιαίτερο και σίγουρα από τα πιο ιδιαίτερα Xbox χειριστήρια που κατασκεύασε ποτέ, μιας και "το πρώτο Xbox controller με άρωμα πίτσας" είναι μέρος της διαφημιστικής καμπάνιας της ταινίας "Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem". 

Για αυτόν τον λόγο, η Paramount Pictures συνεργάστηκε με την Microsoft για να κατασκευάσουν μερικά από αυτά, σε πολύ περιορισμένο αριθμό για τους μεγαλύτερους fans των Χελωνονιντζακίων. Τα χειριστήρια αυτά είναι ντυμένα με το παιχνιδιάρικο εικαστικό της νέας animated ταινίας των TMNT και είναι τέσσερα όσα και τα... Χελωνονιντζάκια. Δηλαδή υπάρχει ένα με μπλε αποχρώσεις για τον Leonardo (Leo), ένα με κόκκινες για τον Raphael (Raph), ένα με μωβ για τον Donatello (Don) και ένα με πορτοκαλί για τον Michelangelo (Mike).

Πως όμως μυρίζουν πίτσα αυτά τα χειριστήρια; Στο πίσω μέρος τους έχουν ενσωματωμένο έναν αρωματικό διαχυτή σε σχήμα φέτας "Νεοϋορκέζικης πίτσας", που αναλαμβάνει να φέρνει τη μυρωδιά της πίτσας στη μύτη σας. Όχι όμως και στο στομάχι σας, αν και αυτό είναι ένα διαφορετικό ζήτημα. 

Το καλύτερο είναι πως το Xbox κατασκεύασε τέσσερα τέτοια μυρωδάτα με πίτσα χειριστήρια και τα χαρίζει σε έναν διαγωνισμό. Μάλιστα μπορείτε να συμμετέχετε και από την Ελλάδα μιας και ο διαγωνισμός υποστηρίζεται όπου υπάρχουν οι υπηρεσίες του Xbox. 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες στο παρακάτω tweet: 1) Να ακολουθήσετε το @XboxGamePass. 2) Να κάνετε retweet την ανάρτηση με το παρακάτω hashtag

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό αλλά και τους όρους θα βρείτε αναλυτικά πατώντας εδώ