Έρχεται R-Rated live-action ταινία με τα Χελωνονιντζάκια

Από το The Last Roning κόμικς
11 Απριλίου 2024 20:18
Έρχεται R-Rated live-action ταινία με τα Χελωνονιντζάκια

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem πέρυσι, η Paramount Pictures ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μία ακόμη ταινία για τα λατρεμένα Χελωνονιντζάκια. Ωστόσο, δεν πρόκειται για μία animated ταινία, αλλά για μία live-action που θα είναι βίαιη κιόλας μιας και από τώρα έκλεισε στο “R-Rated”.

Η ταινία, λοιπόν, θα ονομάζεται Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin και θα είναι φυσικά βασισμένη στη συγκεκριμένη δημοφιλή σειρά κόμικς. Αξίζει να αναφερθεί, ότι στα σκαριά βρίσκεται και ένα βιντεοπαιχνίδι πάνω σε αυτό το σύμπαν, αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν νεότερα.

Ο Tyler Burton Smith που έγραψε το Boy Kills World, αλλά και το Child’s Play αναμένεται να γράψει το σενάριο του The Last Ronin, ενώ η εταιρία παραγωγής του Walter Hamada, 18hz production company, θα αναλάβει την παραγωγή μαζί με την Paramount Pictures μιας και έκλεισαν μια πολυετή συμφωνία. Ο Hamada είναι πασίγνωστος παραγωγός στο Χόλιγουντ, αφού στο παρελθόν έχει συνεργαστεί και με την Warner Bros. φέρνοντας διάφορες ταινίες όπως το The Conjuring και το It.

Όσον αφορά το The Last Ronin, τα κόμικς λαμβάνουν χώρα στη Νέα Υόρκη, όπου τα Χελωνονιντζάκια, αλλά και ο Splinter σκοτώνονται από τον εγγονό του Shredder και των Νίντζα του. Ωστόσο, μία και μόνο χελώνα καταφέρνει να επιβιώσει και ορκίζεται να πάρει εκδίκηση.

Προς το παρόν αυτές είναι οι μοναδικές πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές για το Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin, οπότε για οτιδήποτε νεότερο, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.