Χελωνονιντζάκια: Έρχεται τίτλος βασισμένος στη νέα τους animated ταινία για κονσόλες και PC

Την ώρα που το Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem έχει αγαπηθεί από το κοινό
06 Σεπτεμβρίου 2023 18:19
Χελωνονιντζάκια: Έρχεται τίτλος βασισμένος στη νέα τους animated ταινία για κονσόλες και PC

Την ώρα που το 'Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem" έχει αγαπηθεί από κοινό και κριτικούς και εδώ και μια εβδομάδα προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους, η Paramount επιφύλασσε και μια ανακοίνωση για τους gamers. 

Μαζί με την Outright Games ανακοίνωσε ότι έρχεται ένα νέο παιχνίδι για τα Χελωνονιντζάκια το οποίο θα βασίζεται στον κόσμο της νέας animated ταινίας. Βάσει της πλοκής της ταινίας οι Donatello, Raphael, Leonardo και Mike βρίσκονται στο κατώφλι ενός σατανικού εγκληματικού κυκλώματος με τη βοήθεια της April O'Neil την ώρα που μια στρατιά από μεταλλαγμένους ξεχύνονται στους δρόμους της Νέας Υόρκης. 

Ο νέος TMNT τίτλος θα έχει το ίδιο σκίτσο και εικαστικό του "Mutant Mayhem" που θυμίζει κάτι από το "Spider-Verse" της Sony, ενώ θα ενσωματώνει ένα "γεμάτο ενέργεια και ninja συνεργασίες gameplay" και το χιουμοριστικό ύφος από την ταινία. 

H κυκλοφορία του παιχνιδιού TMNT που θα βασίζεται στο Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem θα γίνει εντός του 2024 σε κονσόλες και PC. 

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem έχει ένα εκπληκτικό αγγλικό voice cast που αποτελείται από τους Nicolas Cantu (Leonardo), Sharon Brown Jr. (Mikey), Micah Abbey (Donnie), Brady Noon (Raph), Jackie Chan (Splinter), Ayo Edebiri (April), Ice Cube (Superfly), Seth Rogen (Bebop), John Cena (Rocksteady), Paul Rudd (Mondo Gecko), Rose Byrne (Leatherhead), Post Malone (Ray Fillet), Hannibal Buress (Genghis Frog), Natasia Demetriou (Wing Nut), Maya Rudolph (Cynthia Utrom) και Giancarlo Esposito (Baxter Stockman).

Η ταινία TMNT: Mutant Mayhem έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές μιας και το σκορ της στο Rotten Tomatoes βρίσκεται στο 97% παίρνοντας τη στάμπα "Fresh", ενώ ίδια εικόνα επικρατεί και στο σκορ του κοινού με 90%.