Δείτε το trailer από το νέο μεγάλο παιχνίδι με τα Χελωνονιντζάκια που εμπνέεται από το God of War

Το TMNT: The Last Ronin (The Game) έρχεται από την THQ Nordic
11 Αυγούστου 2023 23:21
Δείτε το trailer από το νέο μεγάλο παιχνίδι με τα Χελωνονιντζάκια που εμπνέεται από το God of War

Κατά τη διάρκεια του THQ Nordic Digital Showcase 2023, γνωστή εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο -πολύ ατμοσφαιρικό- trailer από το νέο παιχνίδι με τα Χελωνονιντζάκια. Με όνομα TMNT: The Last Ronin (The Game), το συγκεκριμένο project είχε ανακοινωθεί παλιότερα, αλλά πλέον έχουμε τα πρώτα πλάνα, αν και δεν αποκαλύπτουν πολλά.

Το πρώτο βίντεο κρατάει ένα πολύ ατμοσφαιρικό ύφος, μιας και είναι ασπρόμαυρο και παρουσιάζει μεταξύ άλλων τέσσερα κεριά που ανάβουν και κάποια που σβήνουν, εκτός από ένα. Αυτό της μίας και μοναδικής χελώνας που έμεινε ζωντανή μετά από μια μεγάλη μάχη και πλέον ξεκινάει μια νέα περιπέτεια για να πάρει εκδίκηση.

Το Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin θα είναι ένα σκοτεινό AAA παιχνίδι, με τον Doug  Rosen (δημιουργός) να το παρομοιάζει ως ένα action game τρίτου προσώπου σαν το God of War της Sony. Ωστόσο, ο κεντρικός πρωταγωνιστής θα είναι ένας (δε γνωρίζουμε ακόμα ποιος), αν και θα υπάρχουν κάποια flashbacks με όλες τις χελώνες. Με τις πληροφορίες που μάθαμε τώρα, το The Last Ronin θα έχει μια πρωτότυπη ιστορία και θα διαδραματίζεται σε ένα μέλλον, όπου μόνο μία από τις χελώνες έχει επιζήσει.

Η περιγραφή που έδωσε στη δημοσιότητα η THQ Nordic αναφέρει:

Ποιος είναι ο τελευταίος Ronin; Σε μια μελλοντική, κατεστραμμένη από τη μάχη Νέα Υόρκη, μια μοανχική Χελώνα που επιζεί ξεκινά μια φαινομενικά απελπιστική αποστολή αναζητώντας δικαιοσύνη για την οικογένεια που έχασε. Από το μυαλό των δημιουργών του Teenage Mutant Ninja Turtles, και βασισμένο στο κόμικ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις των Eastman, Waltz, Bishop, Delgado και των Escorza Brothers: αυτό είναι το επίσημο βιντεοπαιχνίδι Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin.

Όσον αφορά τα κόμικς, ο κεντρικός χαρακτήρας ήταν ένα Χελωνονιντζάκι με μαύρη μάσκα που μπορούσε να χρησιμοποιήσει nunchaku, sai, bo staff και dual katana. Προς το τέλος του, είχε αποκαλυφθεί ότι ήταν ο γνωστός σε όλους Michelangelo. Τα κόμικς είχαν κυκλοφορήσει από την IDW με μόλις πέντε τεύχη. Μάλιστα, την ιστορία είχε γράψει ο Kevin Eastman, ο οποίος είχε εμπνευστεί μαζί με τον Peter Laird στα τέλη των ‘80s.

Το TMNT: The Last Ronin (The Game) βρίσκεται υπό ανάπτυξη και πρόκειται να κυκλοφορήσει μελλοντικά για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC.