Μάθαμε σε ποια υπηρεσία και πότε θα παίξει η νέα ταινία με τα Χελωνονιντζάκια

Το Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem έπαιξε πρόσφατα στους κινηματογράφους
19 Σεπτεμβρίου 2023 15:42
Μάθαμε σε ποια υπηρεσία και πότε θα παίξει η νέα ταινία με τα Χελωνονιντζάκια

Η Paramount Pictures ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά και σε ποια υπηρεσία θα παίξει το Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, το οποίο έπαιξε πρόσφατα στους κινηματογράφους.

Όπως φαίνεται, το κοινό της Αμερικής και του Καναδά δε θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ μέχρι να δουν την ταινία, καθώς σήμερα, 19 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Paramount+. Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί πότε ή σε ποια streaming υπηρεσία θα παίξε η ταινία στην Ελλάδα, αλλά όπως μπορεί να γνωρίζετε, πολλά projects του Paramount+ παίζουν μέσα από τη «συχνότητα» του Cosmote TV στη χώρα μας.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την Cosmote, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δε θα αργήσουμε να δούμε κάποια δημοσίευση από την πλατφόρμα, εκτός κι αν φέρνει την ταινία μελλοντικά κάποια άλλη υπηρεσία.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem έχει ένα εκπληκτικό αγγλικό voice cast που αποτελείται από τους Nicolas Cantu (Leonardo), Sharon Brown Jr. (Mikey), Micah Abbey (Donnie), Brady Noon (Raph), Jackie Chan (Splinter), Ayo Edebiri (April), Ice Cube (Superfly), Seth Rogen (Bebop), John Cena (Rocksteady), Paul Rudd (Mondo Gecko), Rose Byrne (Leatherhead), Post Malone (Ray Fillet), Hannibal Buress (Genghis Frog), Natasia Demetriou (Wing Nut), Maya Rudolph (Cynthia Utrom) και Giancarlo Esposito (Baxter Stockman).

Η επίσημη περιγραφή της ταινίας αναφέρει ότι θα δείτε τα Χελωνονιντζάκια να κερδίζουν τις καρδιές των ανθρώπων της Νέα Υόρκης και γίνονται αποδεκτοί ως κανονικοί έφηβοι λόγω των ηρωικών πράξεών τους. Η νέα φίλη τους, η April θα τους βοηθήσει να αναβάλουν κάποια νέα εγκλήματα, αλλά θα ανακαλύψουν ότι κάποιοι νέοι μεταλλαγμένοι τα βάζουν μαζί τους.

Το Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant έπαιξε στους κινηματογράφους στις 2 Αυγούστου.