Τα Χελωνονιντζάκια θα μοιράσουν νοσταλγία με την ολοκαίνουργια σειρά τους

Ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες
27 Ιουλίου 2023 21:35
Τα Χελωνονιντζάκια θα μοιράσουν νοσταλγία με την ολοκαίνουργια σειρά τους

Τι κι αν ακόμη δεν έπαιξε η νέα ταινία με τα Χελωνονιντζάκια, το Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, η Paramount Pictures και η Nickelodeon Movies ανακοίνωσαν το επόμενό τους βήμα. Όπως μεταφέρει το Variety, οι δύο εταιρίες ετοιμάζουν το sequel της επερχόμενης ταινίας, καθώς και μία ολοκαίνουργια σειρά που θα παίξει στο Paramount+.

Αναλυτικότερα, η Paramount Pictures έχει ήδη στα σκαριά το sequel του Mutant Mayhem, καθώς και μία σειρά κινουμένων σχεδίων που θα αποτελείται από δύο σεζόν και θα είναι η «γέφυρα» που θα ενώσει αυτές τις δύο ταινίες. Η εν λόγω σειρά θα παίξει μέσα από την streaming υπηρεσία Paramount+.

Το sequel της ταινίας είναι μια παραγωγή της Point Grey Pictures με την σκηνοθεσία να αναλαμβάνει ο Jeff Rowe, ο οποίος είναι επίσης ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος του "Mutant Mayhem". Η Point Grey Pictures θα βρίσκεται επίσης πίσω από τη νέα σειρά με τα Χελωνονιντζάκια. Ο Chris Yost του The Mandalorian και ο Alan Wan είναι εκτελεστικοί παραγωγοί και showrunners του νέου σόου και ο Lukas Williams θα επιβλέπει τη σειρά όπως και το επερχόμενο sequel.

Λίγα λόγια για το Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem:

Η επίσημη περιγραφή της ταινίας αναφέρει ότι θα δείτε τα Χελωνονιντζάκια να κερδίζουν τις καρδιές των ανθρώπων της Νέα Υόρκης και γίνονται αποδεκτοί ως κανονικοί έφηβοι λόγω των ηρωικών πράξεών τους. Η νέα φίλη τους, η April θα τους βοηθήσει να αναβάλουν κάποια νέα εγκλήματα, αλλά θα ανακαλύψουν ότι κάποιοι νέοι μεταλλαγμένοι τα βάζουν μαζί τους.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem έχει ένα εκπληκτικό αγγλικό voice cast που αποτελείται από τους Nicolas Cantu (Leonardo), Sharon Brown Jr. (Mikey), Micah Abbey (Donnie), Brady Noon (Raph), Jackie Chan (Splinter), Ayo Edebiri (April), Ice Cube (Superfly), Seth Rogen (Bebop), John Cena (Rocksteady), Paul Rudd (Mondo Gecko), Rose Byrne (Leatherhead), Post Malone (Ray Fillet), Hannibal Buress (Genghis Frog), Natasia Demetriou (Wing Nut), Maya Rudolph (Cynthia Utrom) και Giancarlo Esposito (Baxter Stockman).

Το Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους στις 2 Αυγούστου.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε κάτι άλλο για τη νέα σειρά ή το sequel. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.