Καλόγριες έχουν απαγάγει τον Norman Reedus στο νέο trailer The Walking Dead: Daryl Dixon

Μένει να δούμε τι θα του συμβεί όταν κάνει πρεμιέρα τον χειμώνα
11 Ιουλίου 2023 14:31
Καλόγριες έχουν απαγάγει τον Norman Reedus στο νέο trailer The Walking Dead: Daryl Dixon

Η επόμενη σειρά του The Walking Dead μετά το Dead City που προβάλλεται ήδη στο AMC, θα είναι το The Walking Dead: Daryl Dixon με πρωταγωνιστή τον Norman Reedus. Κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει εικόνες και teasers από αυτό το σόου και τώρα, το αμερικανικό δίκτυο συνεχίζει να προωθεί αυτό το project.

Πιο συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε ένα νέο teaser του Daryl Dixon που είναι μικρό σε διάρκεια και έχει την ονομασία “The Abbey”. Φαίνεται πως Abbey ονομάζεται μια ομάδα από Καλόγριες που βρίσκονται σε ένα κάστρο στην Γαλλία. Στο βίντεο βλέπουμε τον χαρακτήρα του Daryl να ξυπνάει σε ένα δωμάτιο και φαίνεται να μην έχει τις αισθήσεις του, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι κατά πάσα πιθανότητα έχει απήχθη από αυτές τις καλόγριες.

Το AMC δήλωσε πρόσφατα:

Ο Daryl Dixon είναι πολύ μακριά από το Commonwealth. Μη χάσετε την πρεμιέρα του The Walking Dead: Daryl Dixon στο AMC.

Παρακολουθήστε το trailer

Η περιγραφή της σειράς λέει:

Το The Walking Dead: Daryl Dixon ακολουθεί το ταξίδι του σε μια «σπασμένη» αλλά ανθεκτική Γαλλία, καθώς ελπίζει να βρει έναν τρόπο να επιστρέψει στο σπίτι του. Καθώς κάνει το ταξίδι, όμως, οι συνδέσεις που δημιουργεί στην πορεία περιπλέκουν τα σχέδιά του.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Clémence Poésy, Adam Nagaitis, Anne Charrier, Eriq Ebouaney, Laika Blanc Francard, Romain Levi και Louis Puech Scigliuzzi, ενώ στην παραγωγή βρίσκεται ο «πατέρας» του The Walking Dead, Scott M. Gimple, καθώς και οι David Zabel, Norman Reedus, Greg Nicotero, Angela Kang, Brian Bockrath και Daniel Percival. Το σόου επιβλέπει ο David Zabel.

Το The Walking Dead: Daryl Dixon αναμένεται να παίξει τον χειμώνα του 2023.