Ετοιμαστείτε να αποχαιρετήσετε το Sex Education με την 4η σεζόν - Trailer και ημερομηνία πρεμιέρας

Η επιτυχημένη σειρά του Netflix ρίχνει αυλαία
05 Ιουλίου 2023 17:20
Ετοιμαστείτε να αποχαιρετήσετε το Sex Education με την 4η σεζόν - Trailer και ημερομηνία πρεμιέρας

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο teaser για την 4η σεζόν του Sex Education (Σεξουαλική Αγωγή), το οποίο πρόκειται να επιστρέψει στις οθόνες σας μέσα στον Σεπτέμβριο. Ναι, είναι γεγονός, η επιτυχημένη σειρά της υπηρεσία ρίχνει αυλαία και δε θα συνεχιστεί.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Netflix, ο 4ος κύκλος θα είναι και ο τελευταίος. Το πρώτο βίντεο θέλει να σας δώσει μια πρώτη ματιά από όλα αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν, με τον Otis πλέον να είναι ο «ειδικός» του έρωτα, όπως λέει ο ίδιος στο teaser.

Το Netflix αναφέρει τα εξής για την τελευταία σεζόν: "Τελειώνουμε θεαματικά. Η "Σεξουαλική Αγωγή" επιστρέφει για την τέταρτη και τελευταία σεζόν στις 21 Σεπτεμβρίου. Μη χάσετε τη μεγάλη κορύφωση!".

Δείτε το πρώτο teaser παρακάτω.

 

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι οι 4η σεζόν θα έρθει με νέα πρόσωπα, ενώ γνωστοί ηθοποιοί δε θα βρίσκονται καν στον νέο κύκλο. Ο Otis του Asa Butterfield θα επιστρέψει κανονικά, ο Eric του Ncuti Gatwa επίσης, ενώ θα δείτε και τους Gillian Anderson, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie και Samantha Spiro.

Ανάμεσα στις σημαντικές απώλειες του cast είναι οι Tanya Reynolds και Patricia Alison που παίζουν τις Lily και Ola αντίστοιχα, η Simone Ashley που έπαιζε την Olivia και πλέον είναι τακτικό μέλος του 'Bridgerton', καθώς και η νεότερη απώλεια, αυτήν της Rakhee Thakrar, που έπαιζε την καθηγήτρια Emily Sands.

Ακολουθεί η επίσημη σύνοψη της 4ης σεζόν:

Μετά το κλείσιμο του Moordale Secondary, ο Otis και ο Eric βρίσκονται πλέον στο Cavendish Sixth Form College. Ο Otis είναι πολύ νευρικός για τη δημιουργία της νέας του «κλινικής», ενώ ο Eric προσεύχεται να μην γίνουν ξανά οι losers του πανεπιστημίου. Οι μαθητές του Moordale νόμιζαν ότι ήταν προοδευτικοί, αλλά αυτό το νέο κολέγιο είναι σε άλλο επίπεδο. Στις ΗΠΑ, η Maeve ζει το όνειρό της στο διάσημο Πανεπιστήμιο Wallace, διδάσκεται από τον συγγραφέα Thomas Molloy. Ο Otis την κυνηγάει, ενώ προσαρμόζεται στο να μην είναι μόνος στο σπίτι ή ο μόνος ψυχολόγος στην πανεπιστημιούπολη.

Η 4η σεζόν του Sex Education (Σεξουαλική Αγωγή) θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 21 Σεπτεμβρίου.