Το The Walking Dead: Dead City έσπασε ρεκόρ στην πρεμιέρα του

Η μεγαλύτερη πρεμιέρα στο AMC+
24 Ιουνίου 2023 14:44
Το The Walking Dead: Dead City έσπασε ρεκόρ στην πρεμιέρα του

Φαίνεται ότι ο κόσμος ήθελε ακόμη μία «δόση» από το The Walking Dead, καθώς όπως μαθαίνουμε τώρα, η πρεμιέρα του νέου spin-off τα πήγε εξαιρετικά. Όπως μεταφέρει το Collider, η πρεμιέρα του The Walking Dead: Dead City ξεπέρασε κάθε προσδοκία για το AMC και το AMC+.

Το 1ο επεισόδιο της σειράς σημείωσε ρεκόρ για το AMC+ ως την πρεμιέρα με τις περισσότερες προβολές από οποιαδήποτε άλλη σειρά στην υπηρεσία. Το ρεκόρ είχε προηγουμένως το 1ο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν του The Walking Dead.

Επιπλέον, το Dead City συγκέντρωσε 2 εκατομμύρια τηλεθεατές στο AMC (την καλωδιακή τηλεόραση) μέσα στις τρεις πρώτες ημέρες από την πρεμιέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας, είχαν συντονιστεί περίπου 972.000 τηλεθεατές και το παρακολούθησαν live.

Αυτά τα νούμερα καθιστούν το Dead City ως την νούμερο 1 πρεμιέρα για δραματική σειρά για το 2023, όσον αφορά την καλωδιακή τηλεόραση. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι στην Ελλάδα, το Dead City παίζει μέσα από το Cosmote TV.

Το The Walking Dead: Dead City έρχεται και στην Ελλάδα!

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Dead City είναι η αρχή μιας νέας εποχής για το franchise που έχει ως κεντρικά πρόσωπα τους άλλοτε εχθρούς, Negan και Maggie. Το Dead City: "Οραματίζεται τους δημοφιλείς χαρακτήρες Maggie και Negan να ταξιδεύουν σε ένα μετα-αποκαλυπτικό Μανχάταν που έχει αποκοπεί από την ηπειρωτική χώρα. Η ρημαγμένη πόλη είναι γεμάτη με νεκρούς και κατοίκους που έχουν κάνει τη Νέα Υόρκη τον δικό τους κόσμο γεμάτο αναρχία, κίνδυνο, ομορφιά και τρόμο".

Η σύνοψη της σειράς λέει:

Το ζοφερό σύμπαν του The Walking Dead μεγαλώνει…απειλητικά! Οι άλλοτε ορκισμένοι εχθροί Negan και Maggie ταξιδεύουν στο μετα-αποκαλυπτικό Μανχάταν, έναν τόπο ρημαγμένο -στο έλεος των νεκρών- όπου κυριαρχούν η αναρχία και ο τρόμος.

Η ιστορία θα λαμβάνει χώρα δύο χρόνια μετά το μεγάλο φινάλε της κεντρικής σειράς, με τους δύο χαρακτήρες να έχουν μια πολύ περίεργη σχέση. Επιπροσθέτως, ο Scott M. Gimple των “TWD” είχε δηλώσει παλιότερα ότι αυτή η σειρά θα έχει τους πιο αηδιαστικούς και πιο τέλειους walkers που έχετε δει ποτέ.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.