Δείτε το νέο teaser από το The Walking Dead με τον Daryl Dixon

Πρεμιέρα τον χειμώνα για τη σειρά του Norman Reedus
19 Ιουνίου 2023 19:36
Δείτε το νέο teaser από το The Walking Dead με τον Daryl Dixon

Το AMC κυκλοφόρησε το νέο teaser trailer για το The Walking Dead: Daryl Dixon, το οποίο αναμένεται να μεγαλώσει το σύμπαν της σειράς αυτόν τον χειμώνα. Με πρωταγωνιστή τον Norman Reedus, η σειρά θα σας ταξιδέψει μέχρι την Γαλλία που είναι φυσικά γεμάτη με zombies.

Παρόλο που δεν αποκαλύπτει πολλά το μικρής διάρκειας βίντεο, βλέπουμε τον Daryl να βρίσκεται πάνω σε μια αναποδογυρισμένη βάρκα, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και κατά πάσα πιθανότητα θα τον ξεβράσει το κύμα σε κάποιο λιμάνι της Γαλλίας.

Με τις πληροφορίες που ήρθαν επίσης στη δημοσιότητα λένε ότι ο Daryl δεν έχει καμία ανάμνηση για το πώς ή γιατί βρέθηκε στη Γαλλία, ενώ θα είναι μια ολική επαναφορά για τον χαρακτήρα.

Ο Daryl Dixon (Norman Reedus) ταξιδεύει σε μια σπασμένη αλλά ανθεκτική Γαλλία, καθώς ελπίζει να βρει έναν τρόπο να επιστρέψει στο σπίτι” δήλωσε το AMC πρόσφατα.

Παρακολουθήστε το πρώτο teaser trailer του The Walking Dead: Daryl Dixon:

Σε αυτή τη σειρά θα δείτε και την Clémence Poésy, ενώ στην παραγωγή βρίσκονται οι Adam Nagaitis. Brian Bockrath, Scott M. Gimple, Daniel Percival και David Zabel.

Ο Norman Reedus είχε δηλώσει παλιότερα τα εξής:

Θα είναι μία επαναφορά (στο franchise). Με το The Walking Dead: Daryl Dixon δεν έχουμε μεγάλο cast όπως το κεντρικό σόου. Είναι κάπως μια νέα αρχή για εμάς, με όλα τα πράγματα που μας αρέσει να κάνουμε και ακόμα περισσότερα. Θα είναι σίγουρα μια νέα αρχή για τον Daryl, καθώς καταλαβαίνει πώς κατέληξε στην Γαλλία και πώς να επιστρέψει στο σπίτι του.

Υπάρχει μία ιστορία σε αυτό που θα πούμε. Έχει μια πολύ διαφορετική αίσθηση. Έχει τα πράγματα που θέλετε από τη σειρά αυτή, αλλά απλώς τοποθετείται σε μία άλλη διάσταση.

Το AMC δεν έχω δώσει ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Walking Dead: Daryl Dixon αλλά επιβεβαίωσε ότι θα παίξει κάποια στιγμή μέσα στον χειμώνα.