Το NBC “έκοψε“ ακόμη μια γνωστή σειρά του

Το NBC “έκοψε“ ακόμη μια γνωστή σειρά του  

Μετά από 3 σεζόν

Το NBC “έκοψε“ ακόμη μια γνωστή σειρά του

Το NBC συνεχίζει να αναδιοργανώνει το πρόγραμμα του και μόλις έγινε γνωστό ότι έκοψε μια ακόμη γνωστή τηλεοπτική σειρά.

Σύμφωνα με αυτά που μεταφέρει το The Hollywood Reporter, η γνωστή sitcom σειρά Young Rock που έκανε πρεμιέρα το 2021, κόβεται και δεν πρόκειται να δείτε την 4η σεζόν της. Να σας υπενθυμίσουμε ότι η 3η και τελευταία σεζόν έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ το 13ο και τελευταίο επεισόδιο έπαιξε στις 24 Φεβρουαρίου 2023.

Το αμερικανικό δίκτυο έκοψε και το Grand Crew μαζί με το Young Rock, αφήνοντας στον αέρα την τύχη του American Auto, αλλά φέρνει κάτι νέο στο δίκτυό του που ακούει στο όνομα "St. Denis Medical".

Το Young Rock έλεγε την ιστορία του γνωστού ηθοποιού και WWE σταρ, Dwayne “The Rock” Johnson. Για όσους δεν γνωρίζουν ο Johnson προέρχεται από μια θρυλική οικογένεια παλαιστών και ολόκληρη την παιδική του ηλικία την πέρασε σε γυμναστήρια και ρινγκ στο πλάι του πατέρα του, Rocky Johnson.

Young Rock: Πρώτη ματιά με trailer στη σειρά για τη ζωή του Dwayne Johnson

Η ζωή τον έβγαλε στον δρόμο του τότε WWF όπου έκανε τα πρώτα του βήματα. Εκεί κατέληξε να γίνει ένας από τους καλύτερους performers που πέρασαν ποτέ από την ιστορία του αθλήματος και στις αρχές του 2000 ξεκίνησε την καριέρα του στο Hollywood, με την εμφάνισή του στο The Mummy Returns και το The Scorpion King.

Η σειρά ήταν στο αέρα με 37 επεισόδια και τον Rock τον υποδύονταν -σε διάφορες ηλικίες της ζωής του- οι Adrian Groulx, Bradley Constant και Uli Latukefu. Έπαιζαν μεταξύ άλλων και οι Joseph Lee Anderson, Stacey Leilua, Ana Tuisila, Adrian Groulx, Bradley Constant, Randall Park και άλλοι.

Ροη ειδησεων