Ο The Rock θέλει να αναλαμβάνει πλέον και δραματικούς ρόλους

Θέλει να γυρίσει σελίδα
05 Ιανουαρίου 2024 21:14
Ο The Rock θέλει να αναλαμβάνει πλέον και δραματικούς ρόλους

Ο Dwayne Johnson ή αλλιώς “The Rock” εξέφρασε το ενδιαφέρον του να παίζει πλέον σε πιο δραματικούς ρόλους, παραδείγματος χάρη σε ταινίες που θα εξερευνούν τον πόνο και τον αγώνα του ανθρώπου.

Η αρχή φαίνεται πως θα γίνει σε συνεργασία με την A24, καθώς ο ηθοποιός θα παίξει στο The Smashing Machine σε σκηνοθεσία Benny Safdie, ο οποίος βρισκόταν στην καρέκλα του σκηνοθέτη στο Uncut Gems και το Good Time. Πρόκειται για μία αληθινή ιστορία βασισμένη στη ζωή του Mark Kerr, με τον The Rock να λέει ότι πρόκειται για μία δραματική προσέγγιση.

Η ταινία θα φέρει στο φως όλες τις δυσκολίες που πέρασε ο Kerr κατά τη διάρκειά του στο UFC, συμπεριλαμβανομένων των «αγώνων του με τον εθισμό» και ο Johnson λέει ότι αυτός ο ρόλος θέλει να είναι η αρχή για πιο σοβαρά μελλοντικά projects.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μίλησε στο Variety και είπε τα εξής:

Βρίσκομαι σε ένα σημείο της καριέρας μου που θέλω να πιέσω τον εαυτό μου με τρόπους που δεν τον έχω πιέσει στο παρελθόν. Βρίσκομαι σε ένα σημείο της καριέρας μου όπου θέλω να κάνω ταινίες που έχουν σημασία, που εξερευνούν την ανθρωπιά, τον αγώνα και τον πόνο.

Θέλω να είμαι σαφής. Δεν πρόκειται για εγκαταλείψω τις “μεγάλες” ταινίες. Μου αρέσει να τις κάνω και αυτές και έχουν σημασία, αλλά υπάρχει χώρος και για τις άλλες. Βρίσκομαι σε αυτό το σημείο της καριέρας μου όπου θέλω περισσότερα. Και δεν εννοώ ότι θέλω να κόβω περισσότερα εισιτήρια. Θέλω περισσότερη ανθρωπιά. Και αυτός είναι ο λόγος που ο Benny Safdie είναι ο τέλειος, συνεργάσιμος και πεινασμένος συνεργάτης για εμένα.

Στο The Smashing Machine, ο Johnson θα υποδυθεί έναν πολύ διαφορετικό, λιγότερο macho και πολύ πιο προσγειωμένο χαρακτήρα, από ότι έχει παίξει στις τελευταίες δύο δεκαετίες. Εκείνος θα μπει στα “παπούτσια” του θρυλικού πρώην μαχητή MMA (μεικτών πολεμικών τεχνών) και παλαιστή, ο οποίος κατάφερε να γίνει δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής Βαρέων Βαρών του UFC, Heavyweight Champion στο Pride FC, NCAA National Wrestling Champion και πολλών ακόμη κατακτήσεων στα μαχητικά αθλήματα, αλλά οι σοβαροί τραυματισμοί και οι εθισμοί του στέρησαν μια λαμπρότερη καριέρα.

Από την πλευρά του ο Benny Safdie θα σκηνοθετήσει για πρώτη φορά "solo" χωρίς τον αδερφό του, Josh. To εν λόγω project παλεύουν να το φέρουν στην επιφάνεια ο Johnson με τον Safdie από το 2019 και τώρα η Α24 είναι αυτή που θα το χρηματοδοτήσει, μαζί με την Seven Bucks Productions του Johnson.