O John Cena ζητάει συγγνώμη για την χολιγουντιανή του κόντρα με τον The Rock

“Παραβίασα την εμπιστοσύνη του“ είπε ο ηθοποιός και παλαιστής του WWE
10 Οκτωβρίου 2023 18:06
O John Cena ζητάει συγγνώμη για την χολιγουντιανή του κόντρα με τον The Rock

Οι John Cena και Dwayne "The Rock" Johnson είναι δύο εκ των "GOAT" του WWE αλλά και δύο αστέρες των ρινγκ και του Χόλιγουντ, που οι βίοι τους είναι παράλληλοι σε μεγάλο βαθμό. Ο ένας μετακόμισε στις αρχές του 2000 από τα ρινγκ στο Χόλιγουντ και ο άλλος τα τελευταία 6-7 χρόνια έχει κάνει μια στροφή προς το Χόλιγουντ σε μεγάλο βαθμό. 

Ο Cena όμως, στο πλαίσιο της μεγάλης τους αντιπαλότητας το 2013 χρησιμοποίησε το "στίγμα" του "The Rock" που παράτησε τα ρινγκ του WWE για χάρη της λάμψης του Χόλιγουντ, μόνο που τώρα δηλώνει μετανιωμένος που το αντιμετώπισε έτσι. Και αυτό διότι ο ίδος ο Cena, έμελλε να κάνει μια παρόμοια μετάβαση από το WWE στις ταινίες, τις σειρές και τα χολιγουντιανά πλατό με αρκετά μεγάλη επιτυχία -όχι όμως τόσο τεράστια όσο ο "πρώτος διδάξας" δηλαδή ο Johnson. 

Μιλώντας στη συνέντευξή Τύπου του WWE Fastlane event, ο Cena παραδέχτηκε ότι "κοντόφθαλμος και εγωιστής" ως προς την αντιμετώπισή που έδειξε στην κόντρα του με τον Dwayne Johnson και πως "καταλαβαίνει 100%" γιατί ο κόσμος τον θεωρεί υποκριτή που ξεμπρόστιασε τον Johnson, ενώ λίγα χρόνια μετά έκανε ακριβώς αυτό που κορόιδευε. 

"Εάν παρακολουθείτε τι προσπαθώ να κάνω, ειδικά τελευταία, τόσο δημόσια όσο και προσωπικά με τον Dwayn Johnson, έχω δηλώσει ότι παρόλο που νόμιζα ότι κάνω ότι είναι καλό για τη δουλειά. Το έκανα με λάθος τρόπο. 

Παραβίασα την εμπιστοσύνη του και ισχυρίστηκα πράγματα για την οπτική του που δεν γνώριζα τίποτα. Και κατά βάθος ήμουν και εγώ θαυμαστής του. Ήθελα και εγώ τον The Rock πίσω στο WWE. Ήθελα να κάνω τα πάντα για να τον φέρω πίσω αλλά το έκανα με λάθος τρόπο." 

Και συνέχισε τη δημόσια συγγνώμη του προς τον "The Rock" για τα όσα έγιναν λέγοντας επίσης: "Δεν το έκανα με σεβασμό, οπότε έπρεπε να τα μασήσω. Έπρεπε να πω "λυπάμαι και έκανα λάθος", επειδή λυπάμαι και έκανα λάθος, και αυτό είναι μια πολύ ταπεινωτική εμπειρία. Ο Dwayne είναι ένας φοβερός τύπος... Έγινα αυτός που απεχθανόμουν. Βλέπω αυτή την οπτική και την κατανοώ. Ήταν μια σπουδαία εμπειρία εκμάθησης από το λάθος μου με τη διαμάχη μου με τον The Rock".

Οι δυο τους βέβαια έθαψαν την όποια κόντρα είχαν μεταξύ τους και έδειξαν τον αλληλοσεβασμό τους στην πρόσφατη επανένωσή τους σε επεισόδιο του WWE SmackDown, που έγινε με μια φιλική αγκαλιά. Μια στιγμή που μέτρησε πάνω από 100 εκατομμύρια προβολές στα social media. 

O Cena αναφέρθηκε και στη τωρνή του σύντομη θητεία στο WWE η οποία έχει ημερομηνία λήξης, καθώς γίνεται εν μέσω της απεργίας των ηθοποιών στο Χόλιγουντ, ξεκαθαρίζοντας ότι όταν όλα τελειώσουν θα πρέπει να επιστρέψει στα πλατό. 

"Έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορείς να κάνεις και τα δύο λόγω της ασφαλιστικής ευθύνης. Αν προσπαθούσα να τα συνδυάσω και τα δύο, αυτό θα ήταν πολύ εγωιστικό γιατί θα έθετε χωρίς δουλειά πολλούς ανθρώπους στον χώρο του κινηματογράφου, αν μου συνέβαινε κάτι.

Ναι, σταμάτησα ένα πρότζεκτ στη μέση, δεν μπορώ καν να μιλήσω για το πρότζεκτ λόγω της απεργίας, αλλά είμαστε στη μέση. Μόλις επιστρέψουμε στη δουλειά, θα επιστρέψουμε στη δουλειά. Δεν ελέγχω τίποτα από αυτά. Σταυρώνω τα δάχτυλά μου και ελπίζω να βρούμε μια λύση με την οποία όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Προς το παρόν, αισθάνομαι ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος με τον οποίο μπορώ να βοηθήσω. Να επιστρέψω στο σπίτι μου, στην οικογένειά μου".