Oscars 2024: Έσκασε γυμνός στη σκηνή ο John Cena σοκάροντας τους πάντες (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πιο παράξενη παρουσίαση βραβείου στην ιστορία των Όσκαρ
11 Μαρτίου 2024 05:11
Oscars 2024: Έσκασε γυμνός στη σκηνή ο John Cena σοκάροντας τους πάντες (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα highlights-ευτράπελα της βραδιάς των Oscars 2024, τα οποία μοιράστηκαν στα φαβορί χωρίς σοκαριστικές εκπλήξεις, συγκαταλλέγεται η εμφάνιση του John Cena, η οποία παίρνει σίγουρα το βραβείο της πιο παράξενης παρουσίασης για βραβείο στην ιστορία του θεσμού. 

Κυριολεκτικά ο John Cena έκανε το αδιανόητο καθώς έσκασε ολόγυμνος πάνω στη σκηνή της 96ης Τελετής Απονομής, σοκάροντας τόσο τους παρευρισκόμενους που το διασκέδασαν δεόντως (ειδικά η Margot Robbie) αλλά και τους εκατομμύρια τηλεθεατές που την παρακολουθούσαν ζωντανά. Αρχικά ο πρώην superstar και παλαιστής του WWE εμφανίστηκε δειλά-δειλά στη σκηνή, καθώς φάνηκε να το συζητάει το θέμα της εμφάνισής του με τον παρουσιαστή Jimmy Kimmel. 

Τελικά τον έπεισε, με τον Cena να προχωράει με πλαγιαστό βήμα προς το μικρόφωνο έχοντας ως μοναδική κάλυψη στο επίμαχο σημείο την κάρτα των υποψηφιοτήτων καθώς με περίσσιο χιούμορ προλόγισε... χωρίς ρούχα την κατηγορία Καλύτερων Κοστουμιών. Αφότου έπαιξε το trailer των υποψηφιότήτων έγινε μια ταχύτατη και περίτεχνη αλλαγή κοστουμιού για τον Cena καθώς τον έντυσαν οι ενδυματολόγοι της παραγωγής πάνω στη σκηνή, κλείνοντας τα φώτα και καλύπτοντάς το γυμνό του σώμα με αρκετούς σεκιουριτάδες.

Κάποιοι κακοπροαίρετοι και γνώστες των ιντερνετικών memes θα πουν ότι στη σκηνή εμφανίστηκε ένα ζευγάρι σανδάλια με μία κάρτα που αιωρούνταν στον αέρα και θα είχαν -μάλλον- δίκιο. 

Δείτε την περιβόητη στιγμή που ο John Cena εμφανίστηκε ολόγυμνος στα Oscars: 

Η αντίδραση της Margot Robbie: