Θετικά νέα για την 2η σεζόν του Peacemaker από τον James Gunn

Θα επιστρέψει σύντομα ο John Cena στο σύμπαν της DC;
03 Οκτωβρίου 2023 01:18
Θετικά νέα για την 2η σεζόν του Peacemaker από τον James Gunn

Μια πολύ θετική εξέλιξη μετέφερε ο James Gunn για την πρόοδο της 2ης σεζόν της σειράς Peacemaker με τον John Cena, η οποία έχει ανακοινωθεί ότι θα έρθει εδώ και καιρό. 

Ο ιθύνων νους του νέου κινηματογραφικού σύμπαντος της DC απάντησε σε σχετική ερώτηση ενός fan στον Instagram λογαριασμό του για το που βρίσκεται η 2η σεζόν, λέγοντας χαρακτηριστικά "τη γράφω αυτή τη στιγμή", εννοώντας πως συνεχίζει να αναπτύσσει το σενάριό της.

Μετά, λοιπόν, και το τέλος της απεργίας των σεναριογράφων του σωματείου WGA, που έριξε το ένα από τα δύο μεγάλα εμπόδια των παραγωγών του Χόλιγουντ, ο Gunn ρίχτηκε στη δουλειά για να γράψει τη συνέχεια των περιπετειών και των ευτράπελων του John Cena στο ρόλο ενός αγαθού, αγενή και αιμοδιψή τύπου "Captain America" χαρακτήρα της DC. 

Να αναφέρουμε ότι ο εν λόγω χαρακτήρας έκανε το ντεμπούτο του στο The Suicide Squad του 2021 και αγαπήθηκε τόσο που έγινε και ομώνυμη σειρά, η οποία έλαβε θετικότατες κριτικές και αγαπήθηκε γενικότερα και από το κοινό. Ενδεικτικό είναι το σκορ του στο Rotten Tomatoes με 94% στους κριτικούς και 89% στα κοινά. 

Ο ερχομός της 2ης σεζόν του Peacemaker είχε γνωστοποιηθεί τον Αύγουστο του 2022, καθώς τότε τα πλάνα ήθελαν τα γυρίσματα να ξεκινούν εντός του 2023, μόνο που η απεργιακές κινητοποιήσει εκτροχίασαν αυτό το πλάνο. 

Ο Peacemaker του Cena είναι ένα από τα πρώτα τρία ονόματα που θα συνεχίσουν να υφίστανται και στο DC Universe - Chapter 1, μετά το επίσημο τέλος του παλιού DCEU που θα έρθει με το Aquaman and the Lost Kingdom

Τον τελευταίο καιρό ο Cena γεμίζει τον χρόνο του με μερικές εμφανίσεις στον τόπο όπου έγινε παγκοσμίως γνωστός και "ανδρώθηκε", δηλαδή τα ρινγκ του WWE, εκεί όπου πρόσφατα προκάλεσε σεισμό στα social media όταν συναντήθηκε με τον The Rock