John Cena και Dwayne “The Rock“ Johnson επέστρεψαν στο WWE και έγινε χαμός στα social media

Οι δύο χολιγουντιανοί αστέρες επέστρεψαν στο παλιό σπίτι τους τώρα που το Χόλιγουντ απεργεί
17 Σεπτεμβρίου 2023 21:16
John Cena και Dwayne “The Rock“ Johnson επέστρεψαν στο WWE και έγινε χαμός στα social media

Η μαζική απεργία σεναριογράφων και ηθοποιών στο Χόλιγουντ έχει παραλύσει κάθε τηλεοπτική και κινηματογραφική παραγωγή και έτσι οι χολιγουντιανοί αστέρες έχουν παραπάνω ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή του για να γεμίσουν το πρόγραμμά τους. Μερικοί όμως άρπαξαν την καλύτερη ευκαιρία για να επιστρέψουν στο...παλιό τους σπίτι. 

Ο λόγος για τους Dwayne "The Rock" Johnson και John Cena, δύο παλαιστές του WWE που έγιναν πασίγνωστοι πρώτα από τα ρινγκ και όταν μεταπήδησαν στη λάμψη του Χόλιγουντ, μεταμορφώθηκαν και σε  παγκόσμιοι κινηματογραφικοί αστέρες φέρνοντας δισεκατομμύρια σε εισπράξεις στο box office με τις ταινίες τους. Ο Cena για παράδειγμα γνώρισε μεγάλη επιτυχία με την σειρά Peacemaker της DC, αλλά και το Fast X. Ο "The Rock" από την άλλη μετά το "άκυρο" του Black Adam στο DCEU δεν βρίσκεται και στα "high" του, αλλά καταφέρνει να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ. Για την επερχόμενη χριστουγεννιάτικη ταινία "Red One" της Amazon έλαβε προκαταβολικά $50 εκατομμύρια δολάρια. 

Εδώ και μερικές εβδομάδες ο Cena είχε επιστρέψει στο WWE κάνοντας μερικές guest τύπου εμφανίσεις, άλλωστε δεν απείχε τόσο καιρό όσο ο The Rock.  Στο Friday Night SmackDown της περασμένης Παρασκευής όμως οι θεατές στο Denver του Κολοράντο έπαθαν την πλάκα τους, καθώς η παρουσία του The Rock ήταν μια καλά κρυμμένη έκπληξη, ανήμερα κιόλας της ολοκλήρωσης της συγχώνευσης του WWE και του UFC υπό την ομπρέλα της εταιρίας TKO

Οι άλλοτε εχθροί αλλά και κατά κοινή ομολογία δύο εκ των GOATs του wrestling ξανασυναντήθηκαν μετά από μια δεκαετία στην κάμερα του WWE για να χαρίσουν μια όμορφη στιγμή στους fans. Δεν κονταροχτυπήθηκαν, όπως έκαναν τελευταία φορά στην WrestleMania 29 και το Survivor Series του 2011, αλλά χαμογέλασαν, ο Cena του είπε "καλώς ήρθες στο σπίτι σου" και αγκαλιάστηκαν όπως άρμοζε σε δύο τέτοιους θρύλους. Μάλιστα ο The Rock είχε να εμφανιστεί γενικότερα στο WWE από τον Οκτώβριο του 2019. 

Αυτό που εντυπωσιάζει φυσικά είναι ότι η συνάντησή τους προκάλεσε "σεισμό" στα social media με τα στιγμιότυπα να αναπαράγονται παντού και να μετράνε δεκάδες εκατομμύρια προβολές σε Facebook, X, TikTok και YouTube. Το βίντεο του σύντομου τετ-α-τετ τους στο SmackDown της 15ης Σεπτεμβρίου μετράει μόνο στο κανάλι του WWE στο YouTube πάνω από 1.6 εκατομμύρια προβολές και όλα αυτά σε κάτι παραπάνω από 24 ώρες. Επίσης το βίντεο της 12λεπτης παρουσίας του The Rock που είχε μερικές στιγμές εκτός σεναρίου -γιατί μόνο κάποιος σαν τον The Rock μπορεί να αυτοσχεδιάσει έτσι- μετράει πάνω από 3.6 εκατ. προβολές. 

Στο επίσημο TikTok του WWE τα κλιπάκια που παρουσιάζουν κομμένα τα highlights της εμφάνισης του The Rock μετράνε ήδη πάνω από 34.5 εκατομμύρια προβολές. Σαφώς πρόκειται για μια τρανή απόδειξη του βεληνεκούς του blockbuster ονόματος που έχει δημιουργήσει και ο John Cena, αλλά ειδικά ο Dwayne Johnson. 

@wwe What a surreal moment 🤯🤯🤯 #WWE #TheRock #PatMcAfee #AustinTheory ♬ original sound - WWE
@wwe Love to see it 🥹🤝 #WWE #JohnCena #TheRock #DwayneJohnson ♬ original sound - WWE
@wwe THE MOST ELECTRIFYING MOVE IN ALL OF ENTERTAINMENT 🙌 #WWE #TheRock #AustinTheory #PeoplesElbow ♬ original sound - WWE

O Cena στα σίγουρα πάντως έχει μερικές εμφανίσεις ακόμη να κάνει στο WWE. Κανείς δε γνωρίζει ακόμη στα σίγουρα εάν η εμφάνιση του The Rock στο WWE ήταν τύπου guest λόγω του ότι έχει χρόνο να ξοδέψει ή εάν πρόκειται για ένα πρώτο βήμα στο στήσιμο ενός μεγαλύτερης διάρκειας προγράμματος εμφανίσεων. Εικάζεται έντονα ότι αν γίνει το δεύτερο τότε θα οδηγήσει σε ένα μεγάλο "dream match" μεταξύ του The Rock και του ξαδέρφου του Roman Reigns στην WrestleMania 40

Πάντως φαίνεται πως και οι δύο θρύλοι του WWE και ηθοποιοί γεμίζουν το άλλοτε ασφυκτικά γεμάτο πρόγραμμά γυρισμάτων τους, λόγω της απεργίας του Χόλιγουντ, η οποία κανείς δε μπορεί να προβλέψει πόσο καιρό ακόμα θα κρατήσει.