Argylle: Η νέα ταινία του σκηνοθέτη του Kingsman έχει Henry Cavill, John Cena και Dua Lipa (ΦΩΤΟ)

Στους κινηματογράφους από τον Φεβρουάριο
02 Ιανουαρίου 2024 21:54
Argylle: Η νέα ταινία του σκηνοθέτη του Kingsman έχει Henry Cavill, John Cena και Dua Lipa (ΦΩΤΟ)

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε νέο υλικό από την επερχόμενη κατασκοπική ταινία Argylle που είναι ουσιαστικά μια παρωδία του James Bond. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Matthew Vaughn που κατά πάσα πιθανότητα τον γνωρίζετε από τα Kingsman.

Οι εικόνες ήρθαν τώρα στη δημοσιότητα από το γνωστό περιοδικό Total Film και παρουσιάζουν τον Henry Cavill, που είναι ο πρωταγωνιστής εδώ, μαζί με άλλα δύο σημαντικά πρόσωπα.

Η ταινία έχει ένα πολύ καλό cast με πρωταγωνιστή τον Henry Cavill στον ομώνυμο ρόλο, ενώ μαζί του βρίσκεται ο John Cena και η γνωστή τραγουδίστρια Dua Lipa στο ρόλο της "femme fatale" που σαγηνεύει τον πράκτορα Argylle. Η ταινία ακολουθεί τις περιπέτειες του εν λόγω σούπερ κατασκόπου σε όλον τον κόσμο, μάλιστα το πρώτο trailer έχει έντονο ελληνικό άρωμα αφού φαίνεται η τριπλέτα να επισκέπτεται μια ελληνική ταβέρνα.

Ωστόσο τα πράγματα περιπλέκονται όταν τα σενάρια των μυθιστορημάτων της συγγραφέως Elly Conway (Bryce Dallas Howard) ζωντανεύουν στον πραγματικό κόσμο και διαταράσσουν την ήρεμη ζωή αυτής και του γάτου της. Στην ταινία συμμετέχουν επίσης κι άλλα δυνατά ονόματα του Χόλιγουντ όπως οι: Sam Rockwell, Bryan Cranston, Catherine O'Hara, Ariana DeBose και Samuel L. Jackson.

Δείτε το νέο φωτογραφικό υλικό παρακάτω:

H επίσημη πλοκή της ταινίας αναφέρει:

Η Bryce Dallas Howard είναι η Elly Conway, μια μοναχική συγγραφέας μιας σειράς μπεστ-σέλερ κατασκοπικών μυθιστορημάτων, της οποίας η ιδέα της ευτυχίας είναι μια νύχτα στο σπίτι με τον υπολογιστή της και τη γάτα της, τον Alfie. Όταν όμως η πλοκή των μυθιστορηματικών βιβλίων της Elly -που έχουν ως επίκεντρο τον μυστικό πράκτορα Argylle και την αποστολή του να διαλευκάνει ένα παγκόσμιο κατασκοπευτικό συνδικάτο- αρχίζει να αντικατοπτρίζει τις μυστικές ενέργειες μιας πραγματικής κατασκοπευτικής οργάνωσης, τα ήσυχα βράδια στο σπίτι γίνονται παρελθόν.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πρόκειται για μία Apple Original παραγωγή, καθώς η εταιρία αγόρασε τα δικαιώματα για 200 εκατομμύρια δολάρια και αυτό σημαίνει ότι μετά το πέρασμά της από τους κινηματογράφους, θα την δείτε και στο Apple TV+. Τη διανομή στους κινηματογράφους του κόσμου έχει αναλάβει η Universal Pictures.

Το Argylle θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 2 Φεβρουαρίου.