O “The Rock“ ντύθηκε ο 90's εαυτός του για τα Χριστούγεννα και έκανε πάταγο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν σταματάει να αυτοσαρκάζεται τόσα χρόνια μετά
27 Δεκεμβρίου 2023 00:04
O “The Rock“ ντύθηκε ο 90's εαυτός του για τα Χριστούγεννα και έκανε πάταγο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Dwayne "The Rock" Johnson μπορεί να έχει μια ακράδαντα δυναμική περσόνα στο Χόλιγουντ και ειδικά στους ρόλους των ταινιών που παίζει, αλλά δεν παύει να βρίσκει και χρόνο για να αυτοσαρκαστεί στα social media συχνά-πυκνά. Ανήμερα των Χριστουγέννων ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ, σέρβιρε ένα μοναδικό βίντεο στους 395 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram, καθώς εμφανίστηκε ως ο 90s εαυτός του! 

Πράγματι, για να γιορτάσει την ημέρα των Χριστουγέννων ντύθηκε ως ο 90's εαυτός του, σαν να τον επισκέφθηκε το... "Φάντασμα των Χριστουγέννων του Παρελθόντος", φορώντας μέχρι και περούκα. Η εμφάνισή του αυτή με το επιμελώς ατημέλητο afro look, το μαύρο στενό ζιβάγκο, τη χρυσή καδένα, και το τσαντάκι μέσης έγινε σήμα-κατατεθέν μιας παλιάς φωτογραφίας του, η οποία έχει καταλήξει να γίνει και meme στην σφαίρα της ποπ κουλτούρας. 

Στο βίντεο ο σταρ των ταινιών Fast & Furious και "Moana" ακούγεται να τραγουδάει μια διασκευή του "Jingle Bells" με δικούς του στίχους εμπνευσμένους από την εμφάνισή του, και την ιστορία πίσω από αυτή, ενώ ευχήθηκε και καλά Χριστούγεννα σε όλους τους θαυμαστές του. Από τα σχόλια δεν έλειψε ο κολλητός του, ηθοποιός και κωμικός, Κέβιν Χαρτ, σχολιάζοντας απλά με emoji κλάματος μέχρι δακρύων, με τον οποίο αλληλοπειράζονται συνέχεια όπου σταθούν και όπου βρεθούν. 

Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες μετράει ήδη πάνω από 4.22 εκατομμύρια likes στο Instagram, και εκατομμύρια ακόμα προβολές στο Χ (πρώην Twitter) και το TikTok. 

Δείτε το viral βίντεο του The Rock: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

 The Rock dressed up as his 90’s self for Christmas 😂😂 pic.twitter.com/aHd2TU8IXY