Τα social media “γλέντησαν“ το κέρινο ομοίωμα του The Rock και αυτός απάντησε

Επέμβαση του Dwayn Johnson από το Instagram του για να διορθωθεί
23 Οκτωβρίου 2023 23:47
Τα social media “γλέντησαν“ το κέρινο ομοίωμα του The Rock και αυτός απάντησε

Υπάρχουν κέρινα ομοιώματα που εντυπωσιάζουν με την αληθοφάνειά τους και άλλα που είναι σαν...εκτρώματα. Στην τελευταία κατηγορία εμπίπτει το νέο κέρινο ομοίωμα του Dwayne "The Rock" Johnson που αποκαλύφθηκε στο ιδιωτικό Μουσείο Γκρεβέν στο Παρίσι και μόνο τον... The Rock δε θυμίζει με τα σχόλια να ποικίλουν στα social media και ειδικά στο Twitter, στήνοντας "γλέντι" από memes και τρολ ατάκες. 

Βλέπετε, οι υπεύθυνοι για το ομοίωμα του The Rock δεν πέτυχαν το χρώμα του δέρματός του, κάνοντάς το εμφανέστατα πιο λευκό. Ο κωμικός James Andrew Jefferson Jr. ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο τρολάρει το κέρινο ομοίωμα του Χολιγουντιανού σταρ, στο οποίο μεταξύ άλλων λέει: "Κάνατε τον The Rock να μοιάζει με τον David Beckham. Σαν να έγινε μέλος της Βασιλικής Οικογένειας. Τον γκουγκλάρατε καθόλου ρε παίδες;"

Αντιλαμβανόμενος τον ντόρο που προκλήθηκε η απάντηση του The Rock ήρθε φυσικά μέσα από το Instagram του, που αριθμεί πάνω από 395 εκατομμύρια ακόλουθους και ήταν σχετικά... ψύχραιμη θα έλεγε κανείς. Όπως έγραψε στην λεζάντα του post: 

"Για την ιστορία, θα βάλω την ομάδα μου να επικοινωνήσει με τους φίλους μας στο Μουσείο Grevin στο Παρίσι της Γαλλίας, ώστε να δουλέψουμε στην "ανανέωση" του κέρινου αγάλματος μου εκεί με κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες και βελτιώσεις - ξεκινώντας με το χρώμα του δέρματός μου. Και την επόμενη φορά που θα βρεθώ στο Παρίσι, θα περάσω να πιω ένα ποτό με τον εαυτό μου".

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dwayne Johnson (@therock)

Η επόμενη ταινία του The Rock αναμένεται να είναι το "Red One" μαζί με τον Chris Evans, που θα βγει μέσα στην περίοδο των Χριστουγέννων στο Amazon Prime Video.