O Dwayne “The Rock“ Johnson επιβεβαίωσε ποια θα είναι η επόμενή του ταινία

Δίνοντας και νέες πληροφορίες για το project
15 Νοεμβρίου 2023 11:21
O Dwayne “The Rock“ Johnson επιβεβαίωσε ποια θα είναι η επόμενή του ταινία

O Dwayne "The Rock" Johnson έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά το τέλος της κρίσης του Χόλιγουντ και της απεργίας των ηθοποιών, στην Late Night εκπομπή του Jimmy Fallon. Όντας καλεσμένος επιβεβαίωσε ότι η επόμενη ταινία που θα καταπιαστεί και θα γυρίσει θα είναι η live-action βερσιόν του "Moana" για την Disney, ύστερα από την παταγώδης αποτυχία του "Black Adam" ειδικά στο box office. 

Το remake της Μοάνα με κανονικούς ηθοποιούς είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Απρίλιο μέσα από ένα ειδικό βίντεο με τον Johnson. Στην ταινία θα επιστρέψει φυσικά για να υποδυθεί τον θεό Maui, στον οποίο είχε δανείσει τη φωνή του στην ταινία κινουμένων σχεδίων του 2016.

Μέσα από το The Tonight Show, όμως ο The Rock ανακοίνωσε πως ο βραβευμένος με Όσκαρ, Lin-Manuel Miranda θα επιστρέψει επίσης για να συνθέσει τα τραγούδια και το soundtrack της ταινίας, ενώ τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Thomas Kail με τον οποίο ο Miranda συνεργάστηκε στην παγκόσμια επιτυχία της παράστασης "Hamilton". Και πάνω στην ανακοίνωση αυτή ο Johnson δεν έχασε την ευκαιρία να τραγουδήσει το υπέρεπιτυχημένο τραγούδι "You're Welcome" ζωντανά, όπως θα δείτε παρακάτω. 

Για την ιστορία, το "Moana" του 2016 ("Βαϊάνα" στην Ευρώπη και την Ελλάδα) σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία, με εισπράξεις πάνω από $665 εκατ. δολάρια και λατρεύτηκε από μικρούς και μεγάλους χάρη στα πολύ γνωστά και πιασάρικα κομμάτια του όπως το "You're Welcome" και το "How Far I'll Go", τα οποία σύνθεσε ο βραβευμένος με Όσκαρ, Lin-Manuel Miranda. Μάλιστα το "You're Welcome" (στα ελληνικά "Χαρά Μου") που τραγουδά ο ίδιος ο Johnson έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο, ενώ το βίντεό του στο YouTube έχει γράψει ιστορία με πάνω από 1.4 δισεκατομμύρια προβολές

Όσον αφορά τα υπόλοιπα live action remakes σύντομα θα δούμε τη "Μικρή Γοργόνα", ενώ πρόσφατα μάθαμε την σταρ του "Λίλο και Στιτς". Ακόμη ετοιμάζεται η live-action βερσιόν του "Ηρακλή", των "Αριστόγατων (The Aristocats) και της "Χιονάτης". 

Η νέα ταινία "Moana" της Disney αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 27 Ιουνίου του 2025