The Witcher - Netflix: Η showrunner της σειράς απαντά στο γιατί θα συνεχίσει χωρίς τον Henry Cavill

Και υπερασπίζεται την απόφαση του Netflix να συνεχίσει με τον Liam Hemsworth
24 Μαΐου 2023 13:49
The Witcher - Netflix: Η showrunner της σειράς απαντά στο γιατί θα συνεχίσει χωρίς τον Henry Cavill

Αναμφίβολα η επιλογή του να συνεχιστεί η σειρά The Witcher του Netflix χωρίς τον Henry Cavill στον ρόλο του Geralt of Rivia είναι μια από τις πιο αμφιλεγόμενες που έχουν γίνει στην τηλεοπτική ιστορία. Ο Cavill λατρεύτηκε ολοκληρωτικά από τους fans του σόου για την ερμηνεία του -παρά τις όποιες ενστάσεις υπάρχουν για την υπόλοιπη ποιότητα της σειράς- και έδεσε άρρηκτα το όνομά του με τον "τηλεοπτικό" Geralt.

Πολύς κόσμος αμφισβήτησε την απόφαση της σειράς του Netflix να συνεχιστεί για 4η σεζόν με άλλον ηθοποιό, καθώς γνωρίζουμε ήδη πως τη θέση του Cavill θα αναλάβει ο Liam Hemsworth. Τώρα, η showrunner του The Witcher, Lauren Hissrich, εξήγησε τον λόγο για τον οποίο πήραν την απόφαση να συνεχίσουν χωρίς τον Geralt του Cavill μετά την 3η σεζόν, αντί να τελειώσουν τη σειρά όπως είναι. 

Στην πρόσφατη συνέντευξή της στο Slashfilm, η Hissrich υπερασπίστηκε πρακτικά την απόφαση τόσο του recasting του Geralt, και πρόβαλλε σαν επιχείρημα ότι θα συνεχίσουν για 4η σεζόν επειδή απολαμβάνουν τα γυρίσματα: 

Είχαμε την επιλογή να αφήσουμε τον Geralt να αποχωρήσει και να τελειώσει η σειρά, όμως αυτό δεν ήταν κάτι που θέλαμε να κάνουμε. Απλά υπάρχουν πάρα πολλές ιστορίες για να ειπωθούν. Αν αντικαθιστούσαμε τον Geralt με έναν άλλο Witcher, θα απομακρυνόμασταν πλήρως από τα βιβλία, και δεν νομίζω ότι αυτό ήθελε κανείς. [...] Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι με τον ερχομό του Liam. Έχει να γεμίσει ένα τεράστιο κενό, αλλά έχει επίσης πολλή ενέργεια και πολύ ενθουσιασμό γι' αυτό. Είναι προφανώς ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο για εμάς. Και υπάρχουν πολλά συναισθήματα. Αλλά στο τέλος της ημέρας, αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Οπότε θα συνεχίσουμε.

Ο Liam Hemsworth είχε κάνει μια σύντομη δήλωση όταν έγινε γνωστό ότι θα αποτελέσει τον νέο Geralt της 4ης σεζόν του The Witcher, λέγοντας τα εξής στο TUDUM του Netflix: 

"Ως οπαδός του Witcher είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να παίξω τον Geralt of Rivia. Ο Henry Cavill ήταν ένας απίστευτος Geralt και είναι τιμή μου που μου δίνει τα ηνία και μου επιτρέπει να αναλάβω τα ξίφη του Λευκού Λύκου για το επόμενο κεφάλαιο της περιπέτειάς του. Henry, είμαι θαυμαστής σου εδώ και χρόνια και εμπνεύστηκα από αυτό που έδωσες σε αυτόν τον αγαπημένο χαρακτήρα. Μπορεί να έχω να καλύψω ένα μεγάλο κενό, αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μπαίνω στον κόσμο του Witcher".

Ακόμη, δόθηκε στη δημοσιότητα η περίληψη της 3ης σεζόν του The Witcher όπου αναφέρει: "Καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα θηρία της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt παίρνει την Ciri (Freya Allan) για να την κρύψει, αποφασισμένος να προστατέψει τη νεοσύστατη οικογένειά του από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν. Η Yennefer (Anya Chalotra), στην οποία έχει ανατεθεί η μαγική εκπαίδευση της Ciri, τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, όπου ελπίζουν να ανακαλύψουν περισσότερα για τις ανεκμετάλλευτες δυνάμεις του κοριτσιού - και αντί γι' αυτό, ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας. Πρέπει να αντεπιτεθούν, να θέσουν τα πάντα σε κίνδυνο ή να ρισκάρουν να χάσουν ο ένας τον άλλον για πάντα".

Η 3η σεζόν της σειράς The Witcher (Ο Γητευτής) θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουνίου (Vol.1) με τα πρώτα 5 επεισόδια και στις 27 Ιουλίου (Vol.2) με τα υπόλοιπα τρία επεισόδια.