The Walking Dead: Daryl Dixon - Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για τη σειρά του Norman Reedus

Έρχεται σύντομα η νέα σειρά στο σύμπαν του The Walking Dead
23 Μαΐου 2023 19:24
The Walking Dead: Daryl Dixon - Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για τη σειρά του Norman Reedus

Το AMC κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer από το The Walking Dead: Daryl Dixon που θα έχει ως κεντρικό πρωταγωνιστή τον Norman Reedus, ο οποίος θα σας ταξιδέψει μέχρι την Γαλλία, που είναι γεμάτο με zombies.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι μέσα στον Ιούνιο θα παίξει η νέα spin-off σειρά με τον Negan και την Maggie, ενώ αργότερα θα φτάσει και η σειρά του Daryl που θα συνεχίσει το νέο κεφάλαιο αυτού του σύμπαν.

Η επίσημη λεζάντα του βίντεο αναφέρει:

Η νεότερη σειρά στο σύμπαν του The Walking Dead βρίσκεται σε παραγωγή και σύντομα θα κυκλοφορήσει σε AMC και AMC+. Ο Daryl Dixon (Norman Reedus) ταξιδεύει σε μια σπασμένη αλλά ανθεκτική Γαλλία, καθώς ελπίζει να βρει έναν τρόπο να επιστρέψει στο σπίτι.

Το πρώτο βίντεο παρουσιάζει μεταξύ άλλων ότι η παραγωγή της σειράς έχει ήδη ξεκινήσει και ο Norman Reedus βρίσκεται αυτόν τον καιρό στην Γαλλία. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω:

 

Ο Reedus είχε δηλώσει παλιότερα τα εξής:

Θα είναι μία επαναφορά (στο franchise). Με το The Walking Dead: Daryl Dixon δεν έχουμε μεγάλο cast όπως το κεντρικό σόου. Είναι κάπως μια νέα αρχή για εμάς, με όλα τα πράγματα που μας αρέσει να κάνουμε και ακόμα περισσότερα. Θα είναι σίγουρα μια νέα αρχή για τον Daryl, καθώς καταλαβαίνει πώς κατέληξε στην Γαλλία και πώς να επιστρέψει στο σπίτι του.

Υπάρχει μία ιστορία σε αυτό που θα πούμε. Έχει μια πολύ διαφορετική αίσθηση. Έχει τα πράγματα που θέλετε από τη σειρά αυτή, αλλά απλώς τοποθετείται σε μία άλλη διάσταση.

The Walking Dead: Ο Daryl του Norman Reedus πάει στην Γαλλία που είναι γεμάτη ζόμπι – Δείτε εικόνες

Σε αυτή τη σειρά θα δείτε και την Clémence Poésy, ενώ στην παραγωγοί βρίσκονται οι Adam Nagaitis. Brian Bockrath, Scott M. Gimple, Daniel Percival και David Zabel.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα το The Walking Dead: Daryl Dixon, αλλά αυτό θα γίνει μέσα στο 2023.