Ετοιμαστείτε γιατί μάθαμε πότε θα παίξει το “πραγματικό” Squid Game στο Netflix

Κλείδωσε η ημερομηνία
18 Μαΐου 2023 19:43
Ετοιμαστείτε γιατί μάθαμε πότε θα παίξει το “πραγματικό” Squid Game στο Netflix

Κλείδωσε η ημερομηνία για το “πραγματικό” Squid Game που ετοιμάζει το Netflix εδώ και καιρό. Πιο συγκεκριμένα, η streaming υπηρεσία αποκάλυψε πότε θα παίξει το ριάλιτι που ετοιμάζει, το οποίο έρχεται με την ονομασία Squid Game: The Challenge.

Φαίνεται ότι δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ, καθώς το ριάλιτι του Netflix θα παίξει αυτόν τον Νοέμβριο. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, στο Squid Game: The Challenge συμμετέχουν 456 παίκτες, όπως το κανονικό Squid Game.

Οι παίκτες καλούνται να διαγωνιστούν σε διάφορα παιχνίδια και δοκιμασίες, με το μεγάλο έπαθλο να είναι 4.56 εκατομμύρια δολάρια. To Netflix έχει αναφέρει ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο εφάπαξ χρηματικό έπαθλο στην ιστορία της τηλεόρασης.

Όλα τα παιχνίδια θα εμπνέονται από την πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, η οποία φαίνεται ότι είχε κάποιες δυσκολίες στα γυρίσματά της. Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα υπήρξαν κάποιοι τραυματισμοί όταν οι παίκτες έπαιζαν το παιχνίδι "Red Light Green Light" (1,2,3 κόκκινο φως για εμάς), αν και το Netflix αρνήθηκε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα.

Squid Game: Μπελάδες για το ριάλιτι του Netflix - Παίκτες κατέρρευσαν και τραυματίστηκαν

Το Netflix είχε δηλώσει τα εξής τον περασμένο Ιανουάριο:

Μας απασχολεί ιδιαίτερα η υγεία και η ασφάλεια των διαγωνιζομένων και του συνεργείου μας και επενδύσαμε σε όλες τις κατάλληλες διαδικασίες ασφαλείας. Αν και έκανε πολύ κρύο στο πλατό - και οι συμμετέχοντες ήταν προετοιμασμένοι γι' αυτό - οποιοσδήποτε ισχυρισμός για σοβαρό τραυματισμό είναι αναληθής".

To Squid Game: The Challenge θα βγει στον αέρα αυτόν τον Νοέμβριο.