Sex Education 4η σεζόν: Μάθαμε πότε περίπου θα δούμε τα νέα επεισόδια στο Netflix

Ένα βήμα πιο κοντά στις οθόνες μας η επιστροφή της “Σεξουαλικής Αγωγής“
18 Μαΐου 2023 09:20
Sex Education 4η σεζόν: Μάθαμε πότε περίπου θα δούμε τα νέα επεισόδια στο Netflix

Μάθαμε πότε στο περίπου θα επιστρέψει στις οθόνες μας μια από τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες σειρές των τελευταίων ετών για το Netflix και φυσικά αναφερόμαστε στο Sex Education.

O streaming κολοσσός ανακοίνωσε πως η 4η σεζόν του Sex Education θα κάνει πρεμιέρα τον χειμώνα του 2023 στο Netflix, χωρίς ωστόσο να δίνεται περαιτέρω διευκρίνιση για το πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσουν τα νέα επεισόδια. 

Οι fans του έχουν μείνει σε αναμμένα κάρβουνα μετά το φινάλε της 3ης σεζόν, καθώς γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η 4η σεζόν θα περιλαμβάνει σαρωτικές αλλαγές για όλους τους πρωταγωνιστές. Ο Otis (Asa Butterfield) και ο Eric (Ncuti Gatwa) παίρνουν μεταγραφή για ένα άλλο κολλέγιο το Cavendish Sixth Form που είναι το άκρων άωτον του Moordale. Την ίδια ώρα ο Otis και η μητέρα του Jean (Gillian Anderson) προσαρμόζονται στη νέα τους ζωή με το μωρό στο σπίτι. Αν και επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί, το πιο πιθανό είναι πως η ερχόμενη σεζόν της σειράς να είναι και η τελευταία καθώς κάτι τέτοιο έχει αφήσει να εννοηθεί στο παρελθόν ο Ncuti Gatwa που υποδύεται τον Eric. 

Το cast του Sex Education 4 απαρτίζεται πλέον από τους Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie και Samantha Spiro.

Ανάμεσα στις σημαντικές απώλειες του cast είναι οι Tanya Reynolds και Patricia Alison που παίζουν τις Lily και Ola αντίστοιχα, η Simone Ashley που έπαιζε την Olivia και πλέον είναι τακτικό μέλος του 'Bridgerton', καθώς και η νεότερη απώλεια, αυτήν της Rakhee Thakrar, που έπαιζε την καθηγήτρια Emily Sands.

Ακολουθεί η επίσημη σύνοψη της 4ης σεζόν: Μετά το κλείσιμο του Moordale Secondary, ο Otis και ο Eric βρίσκονται πλέον στο Cavendish Sixth Form College. Ο Otis είναι πολύ νευρικός για τη δημιουργία της νέας του «κλινικής», ενώ ο Eric προσεύχεται να μην γίνουν ξανά οι losers του πανεπιστημίου. Οι μαθητές του Moordale νόμιζαν ότι ήταν προοδευτικοί, αλλά αυτό το νέο κολέγιο είναι σε άλλο επίπεδο. Στις ΗΠΑ, η Maeve ζει το όνειρό της στο διάσημο Πανεπιστήμιο Wallace, διδάσκεται από τον συγγραφέα Thomas Molloy. Ο Otis την κυνηγάει, ενώ προσαρμόζεται στο να μην είναι μόνος στο σπίτι ή ο μόνος ψυχολόγος στην πανεπιστημιούπολη.

Η 4η σεζόν του Sex Education θα κάνει πρεμιέρα τον χειμώνα του 2023 στο Netflix.