The Mandalorian: Κακά μαντάτα για την 4η σεζόν και το πότε θα κυκλοφορήσει

Η απεργία των σεναριογράφων του Χόλιγουντ επηρεάζει και την δημοφιλέστερη Star Wars σειρά
17 Μαΐου 2023 14:57
The Mandalorian: Κακά μαντάτα για την 4η σεζόν και το πότε θα κυκλοφορήσει

Η απεργία των σεναριογράφων του Χόλιγουντ και του σωματείου του WGA φέρνει μια ανισορροπία στη Δύναμη και πιθανά άσχημα μαντάτα για την 4η σεζόν του The Mandalorian. Σύμφωνα με το έγκυρο ρεπορτάζ του Deadline, η δημοφιλέστερη και πιο επιτυχημένη Star Wars σειρά της Lucasfilm και του Disney Plus γίνεται το νέο θύμα αυτής της μαζικής απεργιακής κινητοποίησης. 

Για αυτόν τον λόγο η Disney θα καθυστερήσει το ξεκίνημα των γυρισμάτων της 4ης σεζόν του The Mandalorian, η οποία παρά το ότι γνωρίζουμε δια στόματος Jon Favreau ότι έρχεται, η εταιρία δεν έχει κάνει tease επίσημα ακόμα. Το πλάνο έλεγε ότι θα πατούσε στο πλατό η παραγωγή εντός του ερχόμενου Σεπτεμβρίου, αλλά τα πράγματα φαντάζουν διαφορετικά τώρα. Πλέον είναι άγνωστο το πότε θα ξαναδούμε τους Mando του Pedro Pascal και τον Grogu, αλλά και την Bo-Katan της Katee Sackhoff σε νέες περιπέτειες. 

Το Mandalorian είναι μια από τις πολλές υπερπαραγωγές του Χόλιγουντ που παραλύουν λόγω της απεργίας του WGA, όπως το Daredevil: Born Again και το Stranger Things 5. O δημιουργός του "Mando", Jon Favreau, είχε διαμηνύσει πριν μερικούς μήνες ότι έχει ολοκληρώσει τη γραφή του σεναρίου του επόμενου κύκλου εδώ και καιρό. 

Ακόμη, δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν η επερχόμενη 4η σεζόν του The Mandalorian θα είναι και η τελευταία της σειράς. Όσο για την "Mandalorian" ταινία του Dave Filoni έχουμε μάθει επισήμως ότι θα "εστιάσει στη Νέα Δημοκρατία (New Republic) και θα κλείσει τις διασυνδεδεμένες ιστορίες" των σειρών του MandoVerse (Mandalorian, Boba Fett, Ahsoka). 

Και το φινάλε της 3ης σεζόν του Mandalorian έμοιαζε σαν μια άνω τελεία και περισσότερα για τις εντυπώσεις μας θα βρείτε πατώντας εδώ. 

Επίσης, πατώντας εδώ θα δείτε το πρώτο trailer της σειράς Ahsoka που αποτελεί σημαντικό κομμάτι του MandoVerse και θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Αύγουστο στο Disney Plus.