Η Marvel 'έπαθε' Netflix με τη νέα σειρά του MCU στο Disney Plus

Η σειρά “ECHO“ σηματοδοτεί ένα πείραμα για τη Disney
17 Μαΐου 2023 13:36
Η Marvel 'έπαθε' Netflix με τη νέα σειρά του MCU στο Disney Plus

Διάθεση για αλλαγές και πειραματισμούς έχει η Disney και η Marvel Studios με μια από τις επερχόμενες σειρές του MCU, σε σημείο που θα λέγαμε ότι το Disney Plus έπαθε... "Netflix". Επιτέλους, είχαμε την ανακοίνωση της ημερομηνίας πρεμιέρας του "ECHO", της spinoff/sequel σειράς του "Hawkeye" με πρωταγωνίστρια την Alaqua Cox στον ομώνυμο ρόλο. 

Το Echo, λοιπόν, θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus στις 29 Νοεμβρίου του 2023 μόνο που όλα τα επεισόδια θα γίνουν διαθέσιμα από την πρώτη μέρα -όπως το binge μοντέλο του Netflix. Πρόκειται για την πρώτη φορά που όχι μόνο σειρά Marvel αλλά και γενικότερα σειρά του Disney Plus κυκλοφορεί με αυτόν τον τρόπο, κάνοντας πράξη τα όσα είχε διαμηνύσει ο CEO της Disney, Bob Iger πριν λίγο καιρό. 

Η ανακοίνωση αυτή έγινε παράλληλα με το γεγονός πως η Marvel Studios αλλάζει το καθιερωμένο slot της Τετάρτης για τη 2η σεζόν του LOKI, η οποία με τη σειρά της θα κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή νέο επεισόδιο ξεκινώντας από τις 6 Οκτωβρίου

Παίζουν επίσης οι: Chaske Spencer (Wild IndianThe English), Tantoo Cardinal (Killers of the Flower MoonStumptown), Devery Jacobs (FX’s Reservation DogsAmerican Gods), Cody Lightning (Hey, Viktor!Four Sheets to the Wind), με τους Graham Greene (1883Goliath) και Zahn McClarnon (Dark Winds, FX’s Reservation Dogs). Τη σκηνοθεσία των επεισοδίων του Echo ανέλαβαν οι Syndey Freeland (Navajo) και Catriona McKenzie (Gunaikurnai). 

Στην εν λόγω σειρά αναμένεται να ξαναδούμε τους Charlie Cox ως Daredevil/Matt Murdock και Vincent D'Onofrio ως Kingpin/Wilson Fisk.