Ο Jon Bernthal προετοιμάζεται για την επιστροφή του ως Punisher με πρόσωπο-έκπληξη (ΒΙΝΤΕΟ)

Που αλλού θα προπονούνταν ο Punisher; Φυσικά σε πεδίο βολής
12 Μαΐου 2023 13:45
Ο Jon Bernthal προετοιμάζεται για την επιστροφή του ως Punisher με πρόσωπο-έκπληξη (ΒΙΝΤΕΟ)

Που αλλού θα προπονούνταν ο Punisher της Marvel; Μα φυσικά σε ένα πεδίο βολής. Ο Jon Bernthal προετοιμάζεται αυτόν τον καιρό για να επιστρέψει στον εμβληματικό ρόλο του Punisher/Frank Castle για τις ανάγκες του MCU και τη σειρά "Daredevil: Born Again"

Μέρος της προετοιμασίας του είναι να χειρίζεται τα όπλα σαν να είναι μια ανθρώπινη πολεμική μηχανή και ο 46χρονος κάνει αυτό ακριβώς. Μια ματιά στη σκληρή του προετοιμασία έδωσε ο λογαριασμός Taran Tactical Innovations της εταιρίας όπου ανήκει το εν λόγω πεδίο βολής που βρίσκεται στο Simi Valley της Καλιφόρνια και έχει προπονήσει εκατοντάδες χολιγουντιανούς αστέρες, συμπεριλαμβανομένου και του Keanu Reeves για το ρόλο του John Wick. 

Στο βίντεο που έγινε viral ανάμεσα στους fans της Marvel στο Twitter, δείχνει τον σταρ της σειράς The Punisher να οπλίζει και να πυροβολεί με αστραπιαία ταχύτητα. Ωστόσο έκπληξη προκαλεί το άτομο που προπονήθηκε μαζί του. 

Ο λόγος για τον Thomas Jane, τον γνωστό ηθοποιό που έπαιξε τον...κινηματογραφικό Frank Castle στην ταινία "The Punisher" του 2004, πριν γεννηθεί το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel Studios. 

Πολλοί fans εικάζον πως η παρουσία του δεν είναι τυχαία καθώς η Marvel μπορεί να ετοιμάζει μια Multiverse επιπέδου έκπληξη και να δούμε τον παλιό και τον καινούργιο Punisher μαζί. Κάτι τέτοιο όμως μένει να φανεί. 

Δείτε το βίντεο με την εκπαίδευση του Jon Bernthal: 

Για την ιστορία έχουν υπάρξει άλλοι δύο ηθοποιοί που έχουν υποδυθεί κινηματογραφικά τον "Τιμωρό". Ο πρώτος ήταν ο Dolph Lundgren του "Rocky IV" στην ομώνυμη ταινία του 1989, ενώ το 2008 στην ταινία "Punisher: Warzone" ο Ray Stevenson υποδύθηκε τον ρόλο. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taran Tactical Innovations (@tarantactical)

Για αυτή την εβδομάδα τα γυρίσματα του Daredevil: Born Again έχουν σταματήσει χωρίς να έχει υπάρξει ενημέρωση για το εάν και πότε θα αρχίσουν εκ νέου, θέτοντας σε κίνδυνο να καθυστερήσει περαιτέρω η παραγωγή της Marvel Studios και του Disney Plus. 

Όσο για τη σειρά "Born Again" o Charlie Cox επιστρέφει φυσικά ως Matt Murdock/Daredevil -έχοντας ήδη εμφανιστεί στα Spider-Man No Way Home και She-Hulk: Attorney At Law- μαζί με τον Vincent D'Onofrio στο ρόλο του Kingpin/ Wilson Fisk και του Jon Bernthal ως Punisher/Frank Castle. Στο cast της σειράς όμως λέγεται ότι έχουν προστεθεί οι: Michael Gandolfini (Many Saints of Newark), Margarita Levieva, Sandrine Holt και Nikki M. James. Ωστόσο, δύο βασικά πρόσωπα από την σειρά του Netflix θα λείπουν από το reboot σόου του MCU. 

Τα γυρίσματα του Daredevil: Born Again έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης. Έγινε γνωστό ότι οι Matt Corman και Chris Ord βρίσκονται στα ηνία της σειράς ως σεναριογράφοι και εκτελεστικοί παραγωγοί. Η σειρά θα σημειώσει και ρεκόρ διάρκειας για σόου της Marvel Studios στο Disney+ αφού θα είναι το πρώτο που θα αποτελείται από 18 επεισόδια

Τo Daredevil: Born Again αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2024 μέσα από το Disney Plus.