The Walking Dead: Dead City – Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για τη σειρά των Negan και Maggie

Στις οθόνες σας από τις 18 Ιουνίου
11 Μαΐου 2023 23:57
The Walking Dead: Dead City – Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για τη σειρά των Negan και Maggie

Μετά από αρκετά teasers έφτασε η στιγμή να παρακολουθήσετε το μεγάλο και επίσημο trailer του The Walking Dead: Dead City, το οποίο θα παίξει από τη συχνότητα του AMC τον Ιούνιο. Το αμερικανικό δίκτυο έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που διαρκεί σχεδόν δύο λεπτά και είναι γεμάτο zombies σε ένα μετα-αποκαλυπτικό Μανχάταν.

Με κεντρικά πρόσωπα τους Negan και Maggie των Jeffrey Dean Morgan και Lauren Cohan, η νέα spin-off σειρά του The Walking Dead ανοίγει τις πόρτες της σε ένα νέο ξεκίνημα για το δημοφιλές σύμπαν. Το Dead City, λοιπόν, είναι η αρχή της νέας εποχής, μιας και αργότερα θα δείτε και τη νέα σειρά με τον Daryl, καθώς και αυτή των Rick Grimes και Michonne.

Με συνοδεία από το “Gimme Danger” των Iggy & The Stooges, το νέο trailer του Dead City σάς προσκαλεί σε ένα Μανχάταν γεμάτο zombie και την Maggie να ψάχνει απεγνωσμένα να βρει τον γιο της. Φυσικά, τίποτα δε θα πάει όπως ακριβώς το θέλουν και θα έρθουν αντιμέτωποι με νέους μπελάδες.

Δείτε το επίσημο trailer

 

Η ιστορία θα λαμβάνει χώρα δύο χρόνια μετά το μεγάλο φινάλε της κεντρικής σειράς, με τους δύο χαρακτήρες να έχουν μια πολύ περίεργη σχέση. Επιπροσθέτως, ο Scott M. Gimple των “TWD” είχε δηλώσει παλιότερα ότι αυτή η σειρά θα έχει τους πιο αηδιαστικούς και πιο τέλειους walkers που έχετε δει ποτέ.

Το Dead City: "Οραματίζεται τους δημοφιλείς χαρακτήρες Maggie και Negan να ταξιδεύουν σε ένα μετα-αποκαλυπτικό Μανχάταν που έχει αποκοπεί από την ηπειρωτική χώρα. Η ρημαγμένη πόλη είναι γεμάτη με νεκρούς και κατοίκους που έχουν κάνει τη Νέα Υόρκη τον δικό τους κόσμο γεμάτο αναρχία, κίνδυνο, ομορφιά και τρόμο".

Το The Walking Dead: Dead City θα παίξει στις 18 Ιουνίου.