Secret Invasion: Δείτε βίντεο από τα γυρίσματα της νέας σειράς της Marvel με τον Samuel Jackson

Κλεφτή ματιά στα παρασκήνια του επόμενου σόου του MCU
11 Μαΐου 2023 15:25
Secret Invasion: Δείτε βίντεο από τα γυρίσματα της νέας σειράς της Marvel με τον Samuel Jackson

Ενόψει της πρεμιέρας του Secret Invasion, η Disney και η Marvel Studios κυκλοφόρησαν ένα featurette βίντεο που δίνει μια κλεφτή αλλά και ενδιαφέρουσα ματιά στα παρασκήνια της σειράς. 

Οι πρωταγωνιστές, όπως ο Samuel Jackson, ο Don Cheadle, η Cobie Smulders και Martin Freeman μιλούν για τους χαρακτήρες τους, τη σειρά και την γενικότερη κατάσταση του MCU, αλλά και το πώς πέρασαν στο πλατό της υπερπαραγωγής του Disney Plus. Αποτελεί άλλωστε την επόμενη μεγάλη σειρά του MCU στην υπηρεσία και την πρώτη τηλεοπτική παραγωγή του Phase 5.

Δείτε το behind the scenes βίντεο από το Secret Invasion: 

Πρόσφατα ο Jackson απάντησε και στο ενδεχόμενο του να συνεχίσει να παίζει τον Nick Fury πέραν του Secret Invasion και της εμφάνισής του στο The Marvels. 

Λίγα λόγια για το Secret Invasion:

Ο Nick Fury ήταν άφαντος για τρία χρόνια μετά τα γεγονότα του "Avengers: Endgame" και η Maria Hill ζητούσε τη βοήθειά του αλλά ήταν άφαντος. Τώρα επιστρέφει βγαίνοντας από τις σκιές και πάλι με έναν και μοναδικό σκοπό: να αποτρέψει μια εισβολή των Skrulls στη Γη. Θα τα καταφέρει ή είναι ήδη πολύ αργά για τον πρώην επικεφαλής της SHIELD;

Το cast της σειράς απαρτίζεται και από τους Cobie Smulders, Kingsley Ben-Adir, Ben MendelsohnChristopher McDonaldDon Cheadle και Martin Freeman.

Η σειρά που είναι μέρος του Phase 5 του MCU θα αποτελείται από 6 επεισόδια, με showrunner τον Kyle Bradstreet και σκηνοθέτες επεισοδίων τους Thomas Bezucha και Ali Selim.

Το Marvel Studios’ Secret Invasion θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 21 Ιουνίου.