Αρνητικό ρεκόρ σημείωσε το τελευταίο επεισόδιο του Secret Invasion στο Rotten Tomatoes

Συγκέντρωσε τη χειρότερη βαθμολογία επεισοδίου στην ιστορία των σειρών του MCU
27 Ιουλίου 2023 21:09
Αρνητικό ρεκόρ σημείωσε το τελευταίο επεισόδιο του Secret Invasion στο Rotten Tomatoes

Αρνητικό ρεκόρ σημείωσε το φινάλε της σειράς Secret Invasion της Marvel Studios καθώς το 6ο και τελευταίο επεισόδιο δεν είχε την καλύτερη αποδοχή που θα μπορούσε. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Rotten Tomatoes, το φινάλε της σειράς με πρωταγωνιστή τον Samuel Jackson στο ρόλο του Nick Fury, που είχε πλασαριστεί και ως το πρώτο "crossover event" σειράς στο MCU, απέσπασε τη χαμηλότερη βαθμολογία από οποιαδήποτε άλλο επεισόδιο και σειρά της Marvel Studios στο Disney Plus. 

Το Secret Invasion είναι η σειρά με την χαμηλότερη βαθμολογία σε μέσο όρο από κάθε άλλη σειρά του MCU, με σκορ 57% στα reviews και 61% στο κοινό. Σπάζοντας έτσι το αρνητικό ρεκόρ της σειράς "She-Hulk: Attorney At Law" (77%/32%) που ήταν μέχρι πρότινος η σειρά με τη χειρότερη βαθμολογία κριτικών στο Rotten Tomatoes. 

Συγκεκριμένα το 6ο επεισόδιο με τίτλο "Harvest" είχε βαθμολογία της τάξης του 13% στο Rotten Tomatoes βάσει των reviews των κριτικών αρχικά, αν και μέχρι αυτή την ώρα γραφής του άρθρου το ποσοστό ανέβηκε στο 50%. 

Τις εντυπώσεις μας για το φινάλε του Secret Invasion, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, θα τις βρείτε πατώντας εδώ. 

Στον απόηχο και αυτού του αρνητικού ρεκόρ, έρχεται να προστεθεί η αυτοκριτική που έγινε πρόσφατα από τον Bob Iger, CEO της Disney, ο οποίος δήλωσε ότι βάζει φρένο στο περιεχόμενο της Marvel αλλά και της Lucasfilm, εξαιτίας των τελευταίων αποτελεσμάτων στο box office και την αποδοχή που είχαν από τον κόσμο.